Vähä jäässä

Joku on syöny kaikki keksit.

Nyt on vähän hankalaa.  Kädet kipeytyi, enkä voinut pariin päivään kirjoittaa mitään. Eilen illalla uskaltauduin sitten ottamaan lääkkeen jonka tarkoitus on antaa niin sikeä uni että lihakset rentoutuisi edes yön aikana.  Olen säilönyt purkkia keittiön kaapissa pari viikkoa, koska olen todella epäluuloinen näitä ihania lääkkeitä kohtaan jotka kyllä aiheuttaa kaikkea ikävää, mutta niistä on sillai hyötyä kuitenkin kun vaan malttaa syödä tarpeeksi pitkään. Nukuttaa yhä ja ajatukset tuntuu menneen ensin solmuun ja sitten jäätyneen siihen.  Yritän niitä hapuilla mutta en oikein löydä. Vähän sama kuin olis hukannut jotain mikä on aina samassa paikassa ja sitten yhtäkkiä enää ei.  Jos olisin yhtään enemmän hereillä niin ärsyttäisi.  Ei ole minun juttu nämä tämmöiset zombipillerit.   Mieluummin kädet kipeänä kuin pää jäässä.  Posketkin!  Puhuminen on työlästä vähän samalla tavalla kuin silloin kun on jähmettänyt poskensa kovassa pakkasessa.   Yritän väännellä naamaani hereille ja luulen näyttäväni märehtivältä kamelilta     h i d a s t e t u s s a    kuvassa. 

Keksipurkkikin on tyhjä, mutta en jaksa sitäkään nyt harmitella kun Haisulikin on sen näköinen että sillä on nyt vähän hankalaa.  Samassa veneessä ollaan.  

Kuopuksella sen sijaan ei ole hankalaa, vaan ihan hirveen ihanaa, koska uudet pupuleggarit ♥. Naama loisti kuin aurinko kun se veti nuo jalkaansa.  Mietin, että tuollaiset olis aika hauskat reenipöksyt. Ehkä piirrän omiinkin leggareihin pupuja ja sen jälkeen hävitän sekä nämä zombifiilikset että  sen pilleripurkin.


Kommentit

 1. Omaan saman epäluuloisuuden lääkkeisiin. Migreeniin pitäisi aina heittää nappula naamaan heti kun oireet ilmaantuvat, mutta jostain kumman syystä venytän ja venytän, kunnes on ihan pakko. Mutta inhoan sitä pöhnäistä oloa joka kestää pitkään seuraavaan päivään...
  Ymmärrän Haisulin aatteet....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just noin, minustakin se pöhnä on paljon vaikeampi sietää kuin kivut. Ainakin tässä vaiheessa... Voisin kuvitella ottavani tuon lääkkeen semmoisena päivänä jolloin on todella pahat kivut, mutta että söisin koko ajan ja olisin koko ajan ihan puolivaloilla... Ei käy järkeen!

   Poista
 2. Zombille blögihääste ja koita saada pää selväks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, kiitos! Pää selvisi, mutta kädet on edelleen vähän kiukkuilleet...

   Poista
 3. Minulla myös fm ja olen kokeillut zombiepillereitä... Niissä on myös se huono puoli että kipuihin ne auttavat vain jos syö säännöllisesti ja pitkään. Satunnaiskäytössä auttavat kyllä nukkumaan mutta kaupan päälle saa zombie-olon. Ei ollut mun juttu, valitsen mieluummin kivut ja nukkumiseen auttaa melatoniini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla jonkun toisen kokemuksia. Ja aina helpottaa kun jollain muulla on samanlainen kokemus. Mieluummin sitä tosiaan on läsnä kipujen kanssa kuin täysin aivopuuroisena kuolaa sohvalla...

   Mulla on sitäpaitsi unet oman arvion mukaan kuitenkin aika hyvällä mallilla, otan joka ilta magnesiumia joka auttaa ihan kivasti!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit