Tyttöjen huone

  
Uuden tammikuun kunniaksi lapset halusivat muuttaa. Tytöt (7v. ja melkein 12v.)  kämppäävät nyt yhdessä ja poika sai oman huoneen.  Kaikki on tyytyväisiä ja huoneet niin kivat!   Kiva tarkoittaa sitä, että ympärillä on omat tavarat eikä kaikki ole niin justiinsa.  Sopii myös talon aikuisten ajatusmaailmaan. 

Minusta ehkä mahtavin lastenhuone on ET:n  Elliotilla, ootteko sattumalta koskaan kiinnittäneet huomiota leffassa tuohon sisustuspuoleen?  Elliotin huone  ei ole viileen tyylikäs eikä vastaa  nykypäivän trendistandardeja  ja kaikkein vähiten se on siisti, mutta jestas että se on täynnä kaikenlaista siistiä!    Sellaisessa huoneessa viihtyy ja keksii tekemistä.  Miettikää mistä olisi ET tehnyt avaruuspuhelimen jos Elliotin huone olisikin ollut tyylipuhdas minimalistinen tila?  No ei mistään.  Sinne olisi jäänyt komeroon huhuilemaan.  Onneksi oli sotkua.  ET varmaan kurkkasi ovenraosta silmät kiiluen, että jes,  ei mittää hättää, tästähän saa vaikka mitä!

Ja eikös se olekin siistiä, että lasten omassa huoneessa näkyy - tai pursuilee -  lapsen persoona ja ne jutut mistä on innostunut?  No sitä minäkin.   Näistäkin kuvista löytää jo aika selvät vihjeet siitä mistä nämä siskokset tykkää.


 Pikkusisko taiteilee.  Huomatkaa  tyylikäs hattu.

Kommentit

 1. Tykkäsin♥ Parasta on ehkä tuo nukkekoti. Niin hellyyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuota oli tosi kiva rakentaa, varsinkin se oli lapsista hauska kun sai maalata oikealla remonttipensselillä ja oikealla maalilla nuo ulkoseinät :) Hyvin on kestänyt talo leikeissä jo pitkään!

   Poista
 2. Ihana! Tässä huoneessa asuu mielikuvitus;)

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ihanaa nurkat täynnä! Meilläkin Totoro :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, eikä mitään turhaa! Totoro on kyllä ihanin, olisin mennyt lapsena ihan pipareiksi jos olisi telkkarista tullut Totoro <3

   Poista
 4. Olen kyllä samaa mieltä siitä, että ne kamaaja aarteita täynnä olevat huoneet ovat niitä kotoisia. Muistan myös E.T.:n lastenhuoneen tunnelman. Mutta kotona syyllistyn siihen, että yritän pitää lastenhuonetta liian siistinä ja minimalistisena. Pitäisi antaa lasten vaan levittäytyä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin ensin katoin, että huh kun tulee täyteen tavaraa, mutta sitten se alkoikin näyttää ihan vaan kivalta. Kahden tytön oma luola :) Siivottiin sentään rikkinäiset ja roskat pois niin että jäljelle jäi pelkästään tarpeelliset jutut. Kirjahyllyt kyllä alkaa käydä pieneksi, täytyy hommata lisää!

   Poista
 5. Just samaa mieltä. Ja katsoin just E.T:n ja sitä huonetta sillä silmällä. Muutenkin, kun ne lapset piti yhtä siinä perheessä, se on just niin kivaa. Näytin lapsille nuo kuvat huoneesta ja ne jaksoi tuijotella pitkään (imi ideoita). Luulen, että meille rakentuu kohta petshoppien pahvitalo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suurin suosikkileffani oli Arkajalat, nykyisiin lasten elokuviin kun vertaa niin onhan ne visuaalisesti ihan eri kamaa, mutta jotenkin juuri niin kotoisia! Kaikki ne jännät mekaaniset ansat ja vekottimet, ai että. Nykyleffat on joskus niin virtaviivaisia että huh. Mutta toki ihan kivoja nekin :)

   Onnea rakennusurakkaan, siitä tulee kivaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit