Rieha!

100%

Kevätriehakkuutta ilmassa!   Iltakävelyllä tuntui poskissa lämmin ilmavirta ja iski semmoinen mukava kutina jolle ei voinut pistää vastaan: oli ihan pakko ottaa juoksuaskelia.  Ei ehkä kuulosta hurjalta, mutta on se!  Kun on kuukauden kävellyt kahden puupölkyn varassa niin ai että on mahtavaa omistaa taas ihan oikeat jalat!  Tervemenoa helmikuun takkuiset fiilikset, täältä potkii!

Potki ihan koko yönkin kun jaloille jäi vähän meno päälle.  Uni ei tullut kun sääriä pakotti luuta myöten,  jalat nyki ja teki vaan mieli heilua.  Tällaista se varmaan on silloin kun oppii kävelemään:  niin jännää että menee luuhun asti.  Ymmärrän teitä, vauvat.

Tässäkin päivässä on kivasti potkua, hain kuopuksenkin pyörän tallista, sammutin pihasta jouluvalot ja julistin pimeyden väistyneeksi.  Katselin netistä tähdet tähdet -ohjelman punkkivetoja.  (rakastuin taas Mira Luotiin ja jouduin googlaamaan että kuka on tämä Roope Salminen joka vetää noin hyvin).  Pakko sanoa, että nyt on aika hyvä meininki. 

Auringonpaisteeseen en voi mennä lääkekuurin takia, mutta sen kunniaksi tässä kuitenkin nykäisen pienen kevätdrinksun ihan raakana kurkusta alas.  #karpalomehupunk!

Kun ei ketään muuta ole kotona niin taidan pitää pienet kevätbilleet. 
 

Kommentit

 1. Roope Salminen koirineen on aivan huikea!!! Jos ikinä mahdollista, mene katsomaan . Järjettömän lahjakkaita nuoria poikia ja vieläpä mukavia päälle :))
  Ja kevät! Voi että <3 Koiran paskatkaan keskellä tietä ei saa mua ärsyyntymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, googlaillessa selvisi että tää on yksi meidän pojan suosikkibiisin esittäjistä -ja tuo Pelle Miljoona -veto sai kyllä kiinnostumaan, että mikä nottei joskus keikallekin voisi mennä!

   Poista
 2. Kevät on ihan parasta - paitsi kesä on tietysti vielä parhaampi :)
  Hienoa, että jalat taas tottelee sua paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä auringonpaisteella on iso vaikutus... Tänään onkin paljon rauhallisempi fiilis kun taivas on harmaana!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit