Eläköön yllytys

 suunnitelma ja toteutus viimesen päälle harkittuja.

Mitähän minä saisin aikaan ilman yllytystä? En välttämättä lapsuussarjista tai pientä keittiöremppaa.  Toissa-aamunako se oli kun kyselin facebookissa mielipidettä tällaiseen pikku toimenpiteeseen, että poistaisin pari seinäkaappia ja laittaisin tilalle laattaa ja avohyllyä.   Periaatteessa homma oli ihan mahdollinen: tallista löytyi vielä yksi kokonainen ja yksi vajaa laatikko keittiön laattoja ja seinäkaapithan saa alas kun vaan ottaa.

Yritin toki miettiä ratkaisun järkevyyttä - hetken.  Sitten totesin, että tästä tulis niin kiva. Ja koska samaa mieltä oltiin facebookin puolella niin  homma oli harvinaisen selvä.  

Eilen illalla otetiin kaapit alas ja laatoitus valmistui tuossa tovi sitten.  Pikkaisen jännitti kun laattaleikkuri oli kivasti ruosteessa ja edellisestä laatoituskerrasta on kulunut useampi vuosi, mutta niin vain laatat riitti. Yksi jäi ylikin!

Nyt pitää odotella laattaliiman kuivumista, hakea saumauslaastia joka mätsää entiseen ja tilata ne hyllyt ja kannattimet - ja ostaa tosi hyvä kiviterä porakoneeseen.

Sitten toivotaan oikein kovasti että laatat pysyy seinässä eikä ropise alas kun koululaiset tulee kotiin ja menee jytäämään yläkertaan...

Älä tule paha kakku tule hyvä kakku!
 

Kommentit

 1. Joskus mua niin ärsyttää tuo sun "no mää aattelin tehä tällasen ja sitte mää tein sen" -systeemi!!
  Mää en taho jaksaa ees suunnitella mitään, tekemisestä nyt puhumattakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin no, kyllä ei muakaa aina (esim. viime kuussa minään päivänä) huvita toteuttaa mitään. Eikä tämmöinen toteutusinto liity ikinä liikuntaan... liittyiskin!!

   Poista
 2. Te ootte ihan kun me; mie ja miun sisko Maija❤ !

  VastaaPoista
 3. Just hyvä. Mä niin rakastan tämmösiä ex tempore-asioita!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit