Naistenpäivän ohjelmaa

Kolmas kirja toden sanoo?

Hyvää naistenpäivää!  Valmistelen täällä juuri maha kurnien naistenpäivän ateriaa, jolla tarjotaan nyhtöpossua, salaattia sekä flatbreadia eli herneleipää (onko tälle olemassa joku suomennettu nimike?).  

Kun maha on täynnä aion siirtyä lukemaan (toivottavasti) hyvää kirjaa, josta kansikuvan perusteella tulen pitämään paljon.  Tosin olen varovaisella tuulella ensivaikutelmien suhteen, sillä luin juuri kirjan josta luulin pitäväni oikeinkin paljon sekä kansikuvan että nimen perusteella, mutta väärässä olin.   Vihaan sinua, John Lennon, ihan turha kirja ja ainakin tälle Beatles -diggarille piinallista luettavaa. Idea oli niin näppärä, mutta sen suomat mahdollisuudet oli kyllä hukattu kokonaan. Olisi ollut hauska saada joku ihan odottamaton - vaikkakin kuvitteellinen - kulma Beatlemaniaan ja Lennonin persoonaan, mutta kun ei niin ei. Lennon fiktio voitti kuitenkin torstaina terveyskeskuksen päivystyksessä lukemani Hope Riverin kätilön, josta ei jäänyt mieleen mitään vaikka parisataa sivua ehdinkin sitä lukea (huraa potilasruuhkat).  Loppuun asti en aio jatkaa, koska tarina ei tarttunut.  Ei kiinnosta, ei viitsi.  

Onneksi tällä  Stonerilla on puhuttelevan kansikuvan lisäksi takanaan myös suositukset siskolta, joka lainasi minulle kirjan ja  ohjeisti jättämään lukematta alussa olevat saatesanat. Mitä enemmän tuota kantta katselen, sitä varmempi olen, että me tullaan juttuun.  Kohtahan se selviää!

PS: Jos en olisi paistanut niitä herneleipiä vähän liian ruskeiksi niin laittaisin kuvan.  Tsekatkaa uusimmasta Pirkasta miltä niiden kuuluisi näyttää  :)   

Kommentit

 1. Mulla on menossa Tuntematon sotilas – klassikko, joka olis pitäny lukee jo ajat sitten. Nyt on pakko, koska luetutan oppilailla sen ja mun pitää olla kärryillä siitä, kuka on lukenut ja kuka luntannut Wikipediasta. Onpahan edes joku motivaatio lukee sitä:D Jostain syystä mun lukuinto katosi muutama vuosi sitten, ja nyt tuntuu niin vaivalloiselta lukea edes yksi kirja, kun taas ennen ei saanut unta jos ei ollut jotain lukenut. Outoa ja toivottavasti ohimenevää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole minäkään tainnut Tuntematonta sotilasta koskaan "omin päin" lukea. Olisi varmaan ihan eri kokemus nyt kuin silloin kouluaikoina!

   Mullakin oli tapana nuorena lukea koko ajan, mutta nykyään lukeminen on melko puuskittaista.

   Poista
 2. Odotan hiukan pelokkaana, mitä Stonerista tykkäät...

  VastaaPoista
 3. ... ja minähän en sitten vielä kerinnyt koko kirjaan tarttua edes, mutta kerron kyllä sitten heti mitä tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Vihdoin pääsee taas pyörällä kauppaan, jee. Tekis mieli ostaa joku iso viherkasvi, mutta luulen että miun katit ei tyytyis pelkkään ruukussa makoiluun niinkuin Pesonen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, jee! Minä kävin kesälenkkareilla kaupassa ja kulutin viis minsaa tielle pääsemiseen kun on vielä aivan jäätiköllä tämä oma piha :D

   Mulla on sama viherkasvihimo, mutta ostin vaan pienen kodinonnen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit