Lord Grantham pukeutuu smokkiinKoukkuun jäin.  Täytyy sanoa, että Downton Abbey on sangen delightful katsottavaa Breaking Badin jälkeen.  Ei ole vielä yhtään huumekauppaa, murhaa tai ruumiin hävittämistä hapolla -kohtausta nähty.  Olihan tässä joku tämmönen maailmansota, mutta sekin käsiteltiin sangen tahdikkaasti ja vähäisillä veriroiskeilla ja pukupäivälliset Downtonissa jatkuivat lähes entiseen malliin.
 - Näissä pukudraamoissa on sitä jotain, huokaa nimimerkki Mr Darcy 4ever  taas tänä iltana kun levittää peiton jalkojen lämmikkeeksi ja hörppää kuumaa teetä isosta mukista.   

(Muuten, olen menossa vasta toisella kaudella, joten pliis ei juonipaljastuksia!)

Viihdenarkkari iloitsee tietysti myös siitä, että toisinaan joku päättää yhdistää useamman rakkauden kohteen samaan tuotokseen.  Cross Creek Picturesin Pride and Prejudice and Zombies -leffa on jo loppusuoralla ja sen pitäisi ilmestyä tänä vuonna.  Kirjaa en ole kyllä lukenut, mutta koska sekä Austen että Zombit kolahtaa, niin varmasti tsekkaan leffan jossakin vaiheessa.  Voi toivottavasti Mrs Bennet pääsee lahtaamaan eläviä kuolleita!  Täytynee kaivaa hajusuolat valmiiksi esille.   Ehkä on nyt pakko lukea se kirjakin viimein.

Mutta nyt,  I must skedaddle to töihin. 

Mrs Bennet vainuaa zombeja.


Kommentit

 1. Mua ei oo aikoihin mikään sarja kiinnostanut niin paljon kuin tämä! Ja on varsin onnekasta, että kiinnostuin vasta nyt kun Netflixistäkin löytyy jo monta kautta, eikä tarvi tuskissaan ootella jatkoa. En ole oikein malttanut edes lukea, kun haluaisin vain kattoa Downtonia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä jännä juttu, että tässä ei varsinaisesti tapahdu mitään kovin näyttävää, ja osa hahmoista on suorastaan tylsiä (kuten Mary), mutta silti aina tekee mieli katsoa se seuraava.

   Jos joku tekisi fanfictionin missä kohtaisi leskirouva Crawley ja tuo -95 vuoden Mrs Bennet, niin siitä tulis jotain mahtavaa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit