Muovitasku pelastaa

 Kääk!

Meillä on ollut pitkään perheessä ongelma. Tätä ei ole kehdattu kertoa oikein kenellekään, mutta minun miehelläni on semmoinen pieni mielialan hallintaan liittyvä häiriötila, joka tekee elämän räjähdysherkäksi.  Pahimpia ovat keskiviikko- ja torstai-iltapäivät.  Silloin se on niin pinnalla vielä.   

Voi miten se kirveleekään miestä.

Missä on uus Aku Ankka??  Missä??

No ei voi tietää.  Se on siinä jossain pöydällä tai keittiön akuankkahyllyssä tai kirjahyllyn akuankkkalaarissa tai sitten jossain muualla missä joku on lukenut Aku Ankkaa.  Sitä uusinta.

Sen kuulemma tulisi olla pinon pällimmäisenä pöydällä mistä sen löytäisi heti ennen kuin paha mieli iskee.  No aijaa.  Onko meillä mikään ikinä semmoisessa paikassa että sen heti löytää?  No ei ole.

Mutta nyt on.  Mies korjasi virheen universumissa ja toi töistä muovitaskun joka on nyt teipattu keittiön hyllyn kylkeen.  Siihen voi aina laittaa uusimman Akun ja siitä sen isi sitten löytää. 

(Kuvassa ei ole uusinta Akua, koska se katosi eilen muiden akujen sekaan kun minun piti mallata seinähyllyjen paikkaa ennen poraamisen aloittamista.  Ens viikolla sitten. )

Onneksi on Aku Ankat!

Ja niillähän voi myös tapetoida  , taipuvat siis monenlaiseen remppahommaan :)

Kommentit

 1. Meinasin nohevana huomauttaa, että tuo ei muuten ole uusin lehti. Mutta hienoa, että ongelma on nyt ratkaistu!
  Ja hei, mää luulin että sää ruuvasit nuo hyllyt seinään! Et maininnu mitään mistään Aku Ankka-rakennelmasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kato ku mähän arvasin että joku näsäviisas siellä heti kuitenkin on valmiina napauttamaan niin ihan rehellisesti kerroin, että taas pääsi käymään niin että se uusin lehti on hukassa.

   Mutta täytyy sanoa että se ei kyllä ollut kovin hyvä...

   Poista
 2. Ihanaa, vertaistukea! Mun miehellä on aivan samanlainen häiriö. :D Muovitaskukikka täytyy ehkä ottaa käyttöön kotirauhan säilyttämiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, tiesin etten voi olla yksin :D
   Ylihuomenna se selviää että muistaako kukaan sitä uutta lehteä laittaa taskuun...

   Poista
 3. Tuttu häiriö, hieno pelastuskikka (ehkä kopioin tämän omaan huusholliin)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymit aku ankka -riippuvaiset, yhdistykää!

   Siellä se on taskussa uusin ankkis tälläkin hetkellä! Itse en kyllä sitä sinne muistanut laittaa, mutta joku kumminkin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit