Joku roti


Mitäs tässä, eipä ihmeempiä.  Ollaan aloittelemassa hiihtolomaa, itseasiassa auto starttaa puolen tunnin päästä kohti Etelä-Pohjanmaata.  Olen pakkaillut, on sattunut kaikkea pientä.   Sulatin mikrokuvun kun yritin sulattaa voita.  (unohdin vahtia mikroa, jonka ajastin  jää aina jumiin).  Poika ilmoitti, että toppahousut on kadonneet.  Ei ole ihan selvää missä vaiheessa talvea, mutta nyt niitä ei ole.  No selevä.  Eipä siinä.  On tässä isompiakin ongelmia, kuten että minusta tuli torstai-iltana riippuvainen.  

Katsokaas, sinä iltana mies meni aikaisin nukkumaan joten en voinut katsoa Breaking Badia, ettei puoliso tipu kärryiltä.  Sellaista on rakkaus. Niinpä päätin katsoa Homelandin pilotin, ja nyt en oikeastaan vois lähteä minnekään tästä kun kiinnostaa ihan valtavasti kaikki tulevat mehukkaat plot twistit ja se meneekö seuraava erä CIA:lle vai terroristeille.  Ja mikä tärkeintä, milloin Nick ja Carrie ehkä pussaa taas.  

Eilen mies sai katsoa Walter Whiten seikkailuja itsekseen kun minä tuuletin tahollani sitä että agentit löysi Beirutista käänteentekeviä todisteita.  Toivottavasti parisuhde nyt kestää tämän.  

Pieni paasto lienee paikallaan. Vaihdan Netflixin muutamaksi päiväksi anopin ET -lehtiin ja palaan ehkä vähän maanpinnalle.  

Lapsilla oli loman suhteen yksi toive:  ettei olis pakko hiihtää. 

Kommentit

 1. Ooh, meilläkin telkkarisarjoja seurataan yhdessä ja yksin - saan ihan omassa rauhassa kuluttaa sohvaa Girls-jaksoilla kun taas Suitsit ja House of Cardsit pitää ehdottomasti kyylätä yhdessä. Hullua tämmöinen telkkariaddiktio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuo sarjaöverien veto tehty niin helpoksi näillä netflixeillä ja muilla... Ja minä onnellisena tapitan ruudun äärellä :) Mies katsoisi loputtomasti huonoa scifiä, mutta näitä yhteisiäkin suosikkeja on, kuten walking dead, mutta täällä anoppilassa ei näy fox! Kamalaa ;)

   Poista
 2. Meilläkin on yhdessä katsottavia sarjoja ja sit miehellä sellaisia joita minä en jaksa, eli yleensä historiallisia taistelujuttuja. Pariskunnillahan on hyvä olla yhteisiä harrastuksia :D

  Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä yhteiset hetket telkkarin äärellä on ihania ♥ Mutta kyllä minä nyt vähän voisin itsekseni sitä homelandia katsoa pari jaksoa...

   Poista
 3. Taitaa olla yleistä tuo toppahousujen katoaminen :)) Eipä juur harmita kun saat ostella niitä kolmelle pojalle ja joka viikko katoaa yhdet! Kivvaa lommaa teille ja hiihtäkää mikäli pakko :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei hävitä asioita niin varmasti kuin ihmispoika, se on varma! Tsemppiä vaan sinullekin topahousuralliin :) Täällä tulee vettä ihan maahan asti joten ei onnistu hiihto eikä muukaan ulkoilu!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit