Pilkillä


Kun kevättalven aurinko oikein innostuu, niin siitä on paras nauttia jossain mihin se mahtuu kunnolla paistamaan. Pelto on oikein hyvä, tai järven jää.  Jäähän voi myös tehdä reiän josta voi hyvällä onnella napata kalaa, niin kuin me eilen tehtiin.  Tai en minä, mutta muut.  Ei ehditty miehen kanssa potkukelkoilla edes pilkkipaikalle asti kun sieltä jo nosteltiin saalista ja huudettiin katsomaan.   

Hyvähän se oli huudella kun pääsi papan moottorikelkan kyydissä eikä tarvinnut yrittää saada potkukelkkaan vauhtia kumpparit jalassa peilijäällä.  Melkoista lipsuttelua, mutta onneksi uljas rekikoira antoi innokkaasti vetoapua.  (Hyvät pilkkikengät olis kivat).

Joka kerta se jäällä olo ensin jännittää, mutta hetken päästä olo tasoittuu.  No, kyllä minä vähän säpsähdin joka kerta kun jään alla vähän isommasti paukahti, mutta kukapa ei? (isä).

Paistettiin makkaraa, mutta kuumat kaakaot jäi juomatta kun  termari maustoi sen tunkkaisella kahviaromila. (Tarvitaan oma termos kaakaota varten). Emma uitti tassunsa pari kertaa ja sai hepulin joka kerta kun kala säpsähti. (video aiheesta instagrammin puolella).

Kaikilla oli kivaa,  miksipä ei olis ollut.  Paljon muitakin oli jäällä nauttimassa säästä, enkä kadehtinut yhtään sitä kaveria joka laittoi aamulla kuvan jalkapalloharjoituksista vihreällä nurmikolla.  

Kommentit

 1. Voi että, tällasista talvitouhuista saa enää haaveilla täällä, ei uskalla meren jäälle ei.
  Taidan mennä kurkkiin videon instassa, kun oon kerrankin sinne päässy (mut löytää sieltä nimellä kirsikkatee33).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tosi arkajalka menemään jäälle, mutta isän perässä uskaltaa... Täytyy ottaa useammin tavaksi, oli mahtavaa rentoutusta se hiljaisuus ja valo <3

   Poista
 2. Siis hienosti suoriuduit keittiön laatoituksesta. Ja että toi koira oli niin naurettavan hulvaton kaloja nähdessään instassa. Ja mitäs muuta, kiva kun on kevät tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, pitäiskin tässä alkaa sen saumausaineen levitykseen seuraavaksi... Koira oli kyllä hauskaa seurattavaa siellä jäällä. Oli niin liukastakin ettei se onneksi lähtenyt pinkomaan horisonttiin niin kuin pelkäsin :)

   Tämä kevättalvi on kyllä mahtia, tänään kävin kestohangilla kävelemässä <3

   Poista
 3. Me käytiin tänään kissan kanssa jäällä kävelemässä, ja sain tietää mitä tarkoittaa sanonta "kuin kissa liukkaalla jäällä".:D Oli kyllä aluksi niin koomisen näköistä liukastelua, että harmittaa etten kerennyt ottamaan videolle. Mutta on vaan niin mahtavaa tää valo ja kevät, tätä ollaan odotettu! <3 Ja mie kuolaan tuota sun hampurilaiskuvaa, näyttää niiiin herkulliselta!:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kuolata kuvaa", kuulostaapa ällöttävältä, sori!:D

   Poista
  2. Voi iik, kissa jäällä kuulostaa kans erittäin hauskalta! Kyllä tämä valo on selvästi saanut aikaan kaikenlaista innostusta, hyvä niin!

   Joo, hampurilainen onnistuu näyttämään tosi herkulta (ja kyllä se olikin), vaikka minä vaan laitoin sen lautaselle ja otin kuvan. Ei tarvittu hiuslakkaa ja kumisia leikkijuustoja, onneksi :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit