Yksin kotona


Olen yksin kotona - ihanaa.  Muu väki on käymässä kauempana mummulassa enkä uskaltanut lähteä istumaan autoon.  Sisko ja eno piipahti eilen maalamassa makkarin kertaalleen - toivat kuusenkin tullessaan - sillä aikaa minä sain imuroitua sohvat ja pyyhittyä telkkarista pölyt.  Aika hurja tahti meikäläisen joulusiivouksessa!  Mutta mihinpä tässä kiire olis.

Illan pötköttelin sohvalla, aamulla heräsin niiltä sijoiltani kun koiran kuono tökki omaani.  Käytin Emman aamupissalla ja sitten jatkettiin pötköttelyä.  Katsottiin loppuun leffa (The Holiday), joka jäi illalla kesken, söin aamupalan peiton alla ja takassa paloi tuli.  Jos nyt saa ihan suoraan sanoa, niin aika täydellinen aamu!

Emma ja Zorro jäi vielä sohvalle, minä sain jo vaatteet päälle.  Seuraavaksi ajattelin syödä toisen aamupalan ja sitten ehkä harjata tukan.  Joululaulut on jo soimassa.

Joulufiilis on noussut kohisten tällä viikolla, koitan tässä tehdä laskelmia siitä milloin kuusen voisi jo tuoda sisälle.  Jos tänään lauhtuu, niin sen voisi tehdä, mutta variseekohan se sitten jo aattona?  Pitää käydä liiterissä tsekkaamassa millainen puu siellä odottaa.

Ja paketoida pari lahjaa!


Kommentit

  1. Välillä on ihanaa viettää aikaa yksin...ja nauiskella..:)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Tuo tuli kyllä niin tarpeeseen, olo virkistyi ihan eri lailla :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit