Joulukuu!Se on sitten joulukuu!  Tänään ei kyllä tunnu siltä, joulufiilis piileksii.  Siispä feikkaan.  Otetaan yksi kuva viikon takaa, jolloin oli vielä lunta ja valoa ja utuinen tunnelma.  Ah, miten nättiä ja valkoista ja semmosta blogikelpoista.  

Ja koska ulkona on viime päivät ollut pimeää, märkää ja harmaata,  otetaan toinen kuva vielä vähän kauempaa, vuodelta 2014 -  eikös olekin ihana talvinen lumisade?  Täydellinen! Just tuommoisia megaisoja lumituprakkeita pitäisi kalenterin mukaan tälläkin hetkellä leijailla taivaalta, mutta eipä näy.  Kuvan ottohetkellä mielen valtasi oitis mukavan lämmin joulutunnelma, muistan sen niin selvästi...  Senkin muistan selvästi, etten ollut asiasta yhtään iloinen sillä sattui olemaan toukokuun alku ja mielessä pitkä kuuma kesä eikä mikään ratiritiralla...

Että kovin on hankalaa palvella ihmisen säätoiveita, välillä menee pakostakin pieleen.  

Vaikka joulufiilikset on ehkä vuodenaikaan nähden vähän alhaiset, on tämmöinen innokas tonttu kuitenkin ihan vahingossa hoitanut hommansa mallikkaasti.  Kaikki lahjat on hankittu paria lukuunottamatta, piparitaikinaa on ostettu pakastimeen ja torttujakin tehty yksi satsi.  Lanttulaatikkoa olen syönyt jo kolme rasiallista ja neljäs odottaa jääkaapissa.  (Saarioisen loota voittaa Atrian mauttoman version, jos minulta kysytään). 

Aamulla avasin jo kolmannen luukun kalenterista (kiitos, partiolaiset, niistä kahdesta ekstraluukusta, joita lapset suklaakalentereineen kadehtii!) ja muutamat joulukoristeet on laitettu esille. 

Kuulin huhun, että joulukuusikin on jo käyty hakemassa!

Eiköhän ne tip tap -tasot tästä pikkuhiljaa lähde nousuun.
 

Kommentit

Suositut tekstit