Tilaa

tätä on odotettu!

Nyt on kovan luokan sisustuskuvaa!  Suuri komeromullistus vei pari viikkoa, ja nyt ollaan tällaisessa vaiheessa.  Kaikki sai alkunsa ihan pienistä vauvanvaatteista, joille ei löytynyt paikkaa.   Loogisen ajattelun mestarina päättelin, että paras ratkaisu on nyt kertakaikkiaan purkaa ruma ja epäkäytännöllinen komero makkarin nurkasta missä se paitsi vie tilaa, aiheuttaa toisinaan nukahtamisvaikeuksia.  (koska se on kolho ja ovissa on avaimenreiät, niin kuin ne kuuluisi pitää lukossa jonkin uhkaavan komeroasukin takia).

Tyhjensin siis kyseisen komeron, jonka jälkeen tyhjensin yläkerran aulassa toisen komeron, jotta sain paikan mihin sijoittaa ensimmäisen komeron kamat.  Sitten etsin toisen komeron tavaroille paikat, yllätyin kun oikeasti onnistuin löytämään sellaiset.  Seuraavaksi tyhjensin tyttären vaatekomeron ja vein sen isoon makkariin, jossa oli ennenstään kaksi samanlaista.  Piti tietysti hankkia tyttärelle uusi komero sekä kolme metallista koritelinettä, jotka upotin ison makkarin kaappirivistön uumeniin.  

Komerotetristä sai pelata päivätolkulla, mutta nyt on kaikki kaapit järjestyksessä ja muutama hylly jopa tyhjää täynnä.  Samaan syssyyn sain siirrettyä vintille laatikot, jotka olivat lojuneet aulassa keväästä asti.  Tosin niissä oli monoja ja luistimia, ja voi olla että ne saa pian kaivaa esille uudestaan.  Toisaalta jos sää jatkuu nykyisellään voi hyvinkin olla että ei tarvi.

Mies purki ärsyttävän komeron makkarin nurkasta eilen, ja minusta tuo nurkka on nyt ihana.  Tuntuu kuin olisi saanut uuden huoneen, jossa on ihan valtavasti tilaa!  Toki on myös paikattava katto, pakkeloitavat seinät ja lattia jonka luultavasti piilotan maton alle, mutta päällimmäinen fiilis on että jes!  Vihdoin!

Siinä on nyt paikka pinnasängylle.

Tarttis sitten keksiä, että maalataanko vai tapetoidaanko vai laitetaanko kenties seinään sitä raakalautaa.  Ideoitahan on ehtinyt keksiä tässä parin vuoden ajan kun homma on ollut mielessä. Luultavasti mennään helpoimman ja edullisimman kautta (maali), koska minusta ei ole oikein mihinkään muuhun kuin vetelemään nokosia ja keksimään näitä projekteja. 

Vaikka saahan sitä haaveilla, kyllä minä jo kolme näytepalaa tilasin Sandbergilta.

- Tosin keittiöön.  Ehdin jo sinnekin vähän suunnitella.
(Olohuoneen tapettikin on ihan nuhjuinen ja palkeenkielillä...)

Hups.

Kommentit

 1. Noniin! Hirmu monesti lähtee hirvittävän iso muutos ja jopa varustelukierre jostain aivan pienestä jutusta täälläkin. Kai se on sitä mielikuvitusta, jota on suotu tarpeeksi :) Onneksi tuolla kolossa on lattia, seinät ja jonkinlainen kattokin, selviätte vähän vähemmällä kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Positiivista ajattelua :D Pitääpä muistaa mainita nämä miehelle kun esittelen projektin jatkosuunnitelmat.... Että kehnomminkin vois olla!

   Poista
  2. Juu-u! Jos tuo operaatio olisi tapahtunut meidän talossa, tulos olisi juurikin tuo, ettei siellä kaapin takana/alla/päällä olisi mitään :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit