Parasta just nyt


***Tuijotella kuusta ilman silmälaseja ***


Koska parasta joulussa on odotus, päätin että kuusen voi hyvin tuoda sisälle vähän etuajassa.  Taidan ottaa tavaksi.  Vaivuin oitis onnelliseen jouluvalokoomaan, eikä asiaa yhtään pahentanut, että vaikutus oli yhtä rauhoittava kaikkiin muihinkin.   No, koiraa lukuunottamatta, se sai kunnon hepulin ja ruttasi onnessaan mattoja - joita meillä ei olekaan ollut lattiassa viime joulun jälkeen!   Hurraa siis myös matoille.

Tänään vielä viimeiset rojut paikoilleen, sitten koristellaan kuusi - tai ehkä toisinpäin. 

Suunnitellaan leipomista (pasteijoita)  ja paketoidaan lisää lahjoja.

Pientä tekemistä on, mutta kiireentuntu on poissa! Ei sitä kyllä oikeastaan ole ollutkaan...

Joulufiilikset on nyt niin korkealla ettei haittaa edes ponteva vesisade  jota kuuntelin yöllä(kin) pari tuntia.  Suuren osan päivästä on pimeää kuitenkin, ja jos tuijottelee kuusen valoja ilman laseja, voi hyvin kuvitella että pihalla on valkeat kinokset.

Kommentit

 1. Tänään ja huomenna siivous - meillä kun ei juuri aikaisemmin kannata joulusiivoa tehdä. Mutta jos huomenna saisi lopuksi vielä kuusen sisälle, alkaisi kaikki olla valmista ja saisi sitten vain rauhassa odotella aattoa ja puuhailla jotain pientä, iltasella elokuvia ja kutomista... =) Hyvää Joulua ja loppuodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kannattaa ehdottomasti taktikoida tuo ajoitus sopivaksi! Meillä on edetty pala kerrallaan, ettei uuvahdeta taakan alle. Tänään ei ole siivottu vielä yhtään, mutta kuusi on koristeltu :)

   Hyvää joulua sinullekin! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit