Nak nak ja hupsJoulu tulee mukavimmin puuhastelemalla kaikenlaista pientä.  Tänä vuonna semmoinen on jäänyt vähän väliin olotilan ollessa pikkuisen hankala moneen puuhaan.  (Vauva on laskeutunut niin alas, että rajoittaa menoa aika tavalla...).

Mutta jaksoin minä yksi päivä pikkasen nakutella.  Jostain kaupasta tarttui mukaan peltisydämiä, ja meistit omasta laatikosta.  Teksti ei meinannut pinnasta erottua, mutta mustalla akryylimaalilla asia korjaantui.  Ensin sudin sitä reilusti pintaan ja lopuksi pyyhin ylimääräiset maalit pois.  

Tänään tiedossa lisää askartelumeininkiä kun mennään viettämään tyttöjen kanssa päivää savipajalle - viime kerrasta onkin aikaa! 

... Sitä ennen pitää keksiä mitä tehdä olohuoneen seinälle, jonka maalasin aamulla valkoiseksi. Valkkasin muka lämpimän kermaisen sävyn, mutta kirkkaan valkoiselta tuo seinässä näyttää. Hups. Onneksi ostin vielä 9 litran purkin, että riittää makkariinkin.  Ehkä olis pitänyt pysytellä vaan noissa pikku askarteluissa.   

Kokeilisko seuraavaksi tummaa sinistä?

Kommentit

  1. Hieno sydän ja hauska teksti. Ei hitto nuo maalimokat, I feel you. Tuskan hiki valui, kun possunpunaisten takkojen kummitellessa mielessä valitsin oliivinvihreää eteiseen... tällä kertaa onnistuin!

    VastaaPoista
  2. Joo, miten voi joku valkoinen ollakin niin vaikea? Ja tätäkin sävyä siis etsin tuossa keväällä oikein ajatuksen kanssa, vaan pieleen meni. Saa täällä vanhojen sävyhen keskellä olla ihan reilusti kermaista eikä tuollaista modernia valkoistavalkoista :)

    Tulee tosiaan ihan väreet niskaan kun seinä on väärän värinen, ja oman kylän Agri oli vielä aikaistanut sulkemisaikaa niin etten edes ehtinyt uudelleen sävyttämään pönttöä. Pitää siis tuijotella väärää valkoista ja maalin alta kuultavaa tapetin koko viikonloppu. vaikeaa tämä elämä!

    Oliivinvihreä on kyllä hieno väri, edellisessä kodissa oli olkkarissa oikein tumma oliivinvihreä seinä...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit