Posliinitusseilua

Frankie say relax

Tämä on joku virallinen askarteluviikko vissiin.  Tai Tiina välttelee siivoamista -viikko.  Ostin posliinitussin, koska huomasin niitä kätevästi käden ulottuvilla Kärkkäisen hyllypäädyssä.  Sitten ostin tuosta omasta S-marketista valkoisen kulhon ja illalla aloin piirtelemään.   

Aihetta en sen kummemmin miettinyt.  Päätin, että tuherran mitä tulee ja otan koko puuhan aivolevon kannalta. Toimiva suunnitelma jo senkin takia, että mikäli tussaus vaikka kuluu pois eka pesussa niin ei  sitten liikaa harmita kun ei ole tuntikausia ähertänyt kupin kimpussa.  

Puuha oli taas tosi kivaa niin kuin tämmöiset puuhat tapaa olla, ja kulhosta tuli varsin hauska.  Pikkasen kritiikkiä kyllä tulee tussin jäljestä, se on tuommoinen vähän läpikuultava ja epätasainen, mutta toisaalta se ei niin haittaa tämän tyylisessä toteutuksessa. 

Pikkasen lisää kritiikkiä tulee siitä, että tussi kuivahti niin että toista kulhoa sillä ei enää saa koristeltua.  - Ja minä kun jo hain kaupasta lisää kuppeja.  Että kai se on ajeltava uudestaan sinne Kärkkäiselle. (Jee voin ostaa monta väriä!)

Onkohan näitä tusseja muuten ihan ohutkärkisinä?  Yritin googlailla, mutta ei osunut silmään.   Kutkuttaisi piirrellä vähän tarkempiakin kuvia!

PS: Kuva puhelimesta koska kamera haluaa nyt olla rikki.

Kommentit

 1. Aivan ihanat kupposet tuli! Oon tuumaillut samanlaista proggista meidän kulahtaneisiin IKEAn kulhoihin.. hmm.. Kiitos inspiraatiosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Kannattaa kyllä piirrellä, on mukavaa hommaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit