Hauskaa pääsiäistä!

Eikös olekin ihan selvä McGarmiwa tuo noita?

Tällä viikolla on onnistuttu välttämään mahatauti mahdollisimman pienillä kärsimyksillä, mistä oltaisiin vielä paljon ilahtuneempia jos ei ensimmäisen tautihyökkäyksen hännillä olisi tullut flunssapöpöjä.  Ihan epäreilua moinen liittoutuminen tautien välillä!  Onneksi tämä flunssa ei ole sieltä karmeimmasta päästä, ja onneksi meidän pääsiäisenvietto ei perinteisesti vaadi kovin tasokasta esiintymistä.  Riittää kun tulee paikalle ja jaksaa katsella kun kokko palaa - mitä ei itseasiassa ole kahtena viime pääsiäisenä tapahtunut lumettomuuden ja kuivan maan takia.  Mutta  huomenna palaa taas!

Ennen sitä täytyy tietysti varustella noidat virpomista varten ja varmistaa, että karkkia on riittävästi oveen koputtajille.  (Koitan muistaa olla syömättä kaikkea).

Pitääkin lähteä kaivamaan niitä hameita, täällä yksi pikkunoita on erityisen innokas asun valitsemisen suhteen.  Parran se jo tuossa aiemmin itselleen askarteli, mutta se oli kuulemma ihan huviksi vaan eikä pääse huomenna ylle. Harmi että olen heittänyt sen kirkkaanpunaisen huulipunan roskiin, sillä olis tullut niin hyvä poskimeikki.  Korvaava tuote löytynee, esimerkiksi vesivärit on oiva tuote pääsiäismeikkiä rakentaessa. 

Hauskaa pääsiäistä kaikille!

Kommentit

  1. Olipas toissavuonna kokko! Muistan sen siitä, että Otto oli jo olemassa ja mun toppahousut unohtu kotiin, joten sain lainata isän pilkkihaalareita. :)

    VastaaPoista
  2. Eikun niinpä olikin, se oli aiempana vuonna kun pääsiäinen oli viikkoa ennen vappua ja silloin jäi kokko tietysti myös polttamatta...

    Silloin -13 olikin mahtava pääsiäiskeli. kestohanget ja auringonpaistetta. Ja peltosohva ja moottorikelkka, parhaat pääsiäisainekset! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit