Kevät ja kirppikset


Lämpimän viikonlopun ja peipon laulun jälkeen iski kevätfiilis. Varasin kirrpispöydän ja kannoin vintiltä laatikoita alas lajittelua varten.  Myyntiin menevät pyykkiin, liian kuluneet jätteeksi ja pahvilaatikot muuhun käyttöön.   Vilja viritti syötin koiraa varten, mutta saalis oli kiinnostuneempi itse ongesta ja onkijasta.  Hauskaa oli silti ja mukava katsella vierestä kun koira niin tosissaan keskittyi miettimään että mitä tässä oikein niinku tapahtuu.

Edellisellä vintin siivouskerralla keskityin muihin juttuihin, ja tällä kertaa laatikoista löytyikin paljon kaikenlaista unohtunutta, mm. raidallinen neuletakki jonka ostin koska siinä oli hauskat röyhelöt olkapäillä mutten koskaan käyttänyt koska siinä oli omituiset röyhelöt olkapäillä.   Uutta omistajaa lähtee etsimään myös viime syksynä hankittu paljettijakku joka on kyllä niin pähee, mutta ei vaan pysty koska kimallus ja rahina.  Aika harvoin enää sorrun ostamaan oman tyylin ulkopuolelta, mutta kun sen teen niin teen kans kunnolla.

Löytyi myös esikoisen ihan pienet punaiset lenkkarit ja ihan pienet kissa ja hiiri -lapaset joilla kuopus leikki turvaistuimessa automatkoilla.  Snif.  Perustin oman laatikon aarteille jotka kannetaan takaisin vinttiin. 

Siellä ne c-kasetitkin edelleen on.  ♥

Kommentit

Suositut tekstit