Noitia liikkeellä

 joko äiti kello on puol kakstoista?  Entä nyt? Nytkö?
aaaaaaaaAAaaaaa millooooon?

Pikkunoidalla on tylsää.  Isosisko lähti jo kierrokselle, mutta oma noitapoppoo starttaa vasta puolen tunnin päästä.  Voi kauhia miten voi olla aamu pitkä!   Tuolla se venyy mekkoinensa pitkin tuoleja ja lattioita  samaa tahmaista tahtia pitkien minuuttien kanssa.  

Varustus on kyllä just eikä melekeen. Äidin kajali pääsi pitkästä aikaa käyttöön kun tarvittiin pisamia, ja posket tehtiin huulipunalla jota äiti itse ei osaa käyttää sitten ollenkaan. (Onneksi punaa kuitenkin löytyi, koska näin pääsiäisenä sille on käyttöä!) Toimituksen ajan noita irvisteli vähän, mutta totaalinen naaman venähdys oli edessä kun selvisi että päähän pitää laittaa pipo (isosisko vei ainoan villahuivin).  Onneksi tästä  päästiin yli ja koirapainin jälkeen ei moista pikkuharmia enää edes muista!  

Emma innostui pussailemaan jolloin noita huusi että ääää äiti se pilas mun meikin!
(ei pilannut).

Pääsiäissöpöys  ♥

Virvon varvon!

Kommentit

  1. Tänään just Tammisaaressa mietin, että miksi siellä oli noitia liikenteessä. Tehän olette viikon myöhässä... Hassua, että Suomessa on niin erilaisia tapoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se mielenkiintoista kyllä, minusta taas tuntuu ihan hassulta että Etelä-Suomessa virvotaan niin aikaisin. Täällä on muutenkin jotenkin eri meininki pääsiäishässäköiden kanssa. Kokon tekeminen ei ole mitään fiiniä puuhaa, eikä meidän perheessä ole kyllä muukaan pääsiäisenvietto. Puuttuu tyystin hienot ateriat ja pyhävaatteet :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit