ZorroVähän alakuloinen vire tässä viikossa.  Tänään jouduttiin luopumaan toisesta kissasta kun Zorron huonon voinnin syyksi paljastui pettäneet munuaiset.  Kissan tila paheni nopsaa tahtia joulun jälkeen, eikä mitään oikein olisi ollut tehtävissä.

Zorro oli mukava kissa, seurallinen ja leppoisa.  Tykkäsi meistä ihmisistä kaveerasi toisen kissamme kanssa ja jaksoi aika hyvin tuota hömppäävää koiraakin. Löysi kyllä itselleen rauhallisen nukkumispaikan silloin kun ei jaksanut, yleensä tuosta työhuoneen hyllystä.  

Lapsille, etenkin nuorimmalle tämä oli kova pala ja asiasta on juteltu aika paljon.  Pieninkin ymmärsi lopulta, että näin on parempi. Hyvä että osasi esittää suoria kysymyksiä, kuten "Millä tavalla Zorro tapetaan?"   Enpä olisi välttämättä hoksannut tuotakaan asiaa avata, ja ties mitä olisi siinä kohtaa tyttö kuvitellut. 

Löysin blogista postauksen siitä kun Zorro tuli meille, eihän tuosta ole kuin reilu kolme vuotta vasta!  Vähän hymyilytti kun bongasin kommenteista nimen, jonka ilmoitin antavani poikalapselleni jos semmoinen vielä tulisi (mitä en uskonut).   Aika komeahan tuo olis, mutta tiiä nyt sitten onko kuitenkaan pokkaa toteuttaa uhkausta:

Tarzan Pantteri Zorro

Toisaalta olen itsekin saanut nimeni kissan mukaan, joten sikälihän tämä olisi ihan hyvä konsepti.

Leppoisia päiviä Zorrolle sinne pilven päälle, kerro kamuille terveisiä!

Kommentit

 1. No voi itku, Zorro oli vielä ihan nuori kissa :( Kuvittelin, että munuaiset pettää vaan noilta vanhuksilta. Voimia suruun!

  ...teillekin poika tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eläinlääkäri sanoikin, että vanhan kissan kohdalla hän olisi heti eka kerralla osannut epäillä munuaisvikaa, mutta nyt mentiin sillä pissatulehdusdiagnoosilla. Siinäkin vaiheessa tosin oli kunto jo kissalla aika huono, sitä ei ollut jotenkin rekisteröinyt kun ei selkeitä oireita päälle näkynyt - muuta kuin apaattisuus.

   Luopuminen lemmikistä on aina surullista, mutta hyvä näin. Kipuja Zorrolla oli jo kovasti.

   Poikahan se, ainakin kaikkien ennusteiden mukaan :) Katsotaan nyt jatkanko tuota nimiperinnettä!

   Poista
 2. Voimia! Zorro on nyt aurinkoisilla ja runsailla hiiriapajilla siellä jossain sateenkaarensillalla yhdessä muiden kissakamujen kanssa ❤

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit