Lauantaiuutisia

 mieshahmo ikkuna-aukossa

Lauantain uutisia:

-  Eilen tehtiin siivous: pestiin lattiat ja tampattiin matot, jotka oli viettäneet viikon leikkimökissä pakastumassa. Laskin, että meillä on nyt siivottu kunnolla neljä kertaa kuukauden sisään, ihan älytön tahti!  Poikkeaa suuresti normaalista.

- Siivouksen jälkimainingeissa sain mojovat kivut selkään, reisiin ja lonkkiin.  Tuntui että luuston osaset oli kaikki matkalla eri ilmansuuntiin. Päättelin tietysti käynnistäneeni tehokkaasti synnytyksen (jes!).   Söin viinerin, kattelin telkkaria, odottelin sopivaa ajankohtaa soitella synnärille tulosta. Petasin kehdon. Tilanne rauhottui.  Harmitti.  Aamulla heräsin edelleen yhtenä kappaleena. 

- Hoksasin, että kun kaikilla on omat täikammat ja ne vielä kiehauttaa nopsaan käytön jälkeen, saa ihan varmasti eliminoitua kaiken elämän piikkien välistä.  Näyttäisi tepsivän, sillä mitään ei ole enää löydetty kenenkään päästä. On silti edelleen kammattu ahkerasti, myös tänä aamuna.  Operaation jälkeen pistin kammat kiehahtamaan nopsaan ja tulin itse facebookkiin.  Keitin kammat pohjaan ja sulatin ne aika jännän näköisiksi.

- Koska on ollut leuto päivä ja pipo vähän tuntui kiristävän, halusin ulos.  Niinpä lähdettiin tuulettamaan minua ja juoksuttamaan koiraa metsätielle.  Emma juoksi sydämensä kyllyydestä ja minä napsin kuvia.  Käytiin katsomassa nähtävyyksiäkin.  Kuvissa ei ole itse arkkuinpirtti, siitä ei ole jäljellä kuin muistomerkki vähän syvemmällä metsässä.   Tämän mökin historiasta en tiedä mitään, mutta siellä on aina kaunis valo. Voisin yöpyä siellä joskus, mutta luultavasti ikkunasta tulisi karhu ja söis.  Tai sitten ilmestyisi kummitus.  

- On kehittymässä pieni kriisitilannekin: renniet on lähes lopussa.  Niitä taitaa olla jäljellä kaksi kappaletta, joita nyt säästelen yöunia varten.  Eilen olisin ehtinyt apteekkiin, mutta koska oletin pääseväni tositoimiin, päättelin etten tarvi enempää rennietäkään. (turhaa rahanmenoa!) Apteekki aukeaa maanantaina seuraavan kerran.  Vähän tässä nyt sitten joutuu kärsimään.

- Siitäkin huolimatta aion tehdä laskiaispullia, koska mieli tekee. 

- Putkiaivoisuus on saavuttanut ehkä lakipisteensä:   koko tämänkin naputtelun ajan on ollut päässä vaan vauvavauvavauva.  No, pari kertaa laskiaispulla.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Onpa kiva että joku tykkää näistä horinoista :)
   Mukavaa viikkoa sulle!

   Poista
 2. Rennien loppuminen on melkein yhtä paha kuin synnytyksessä ilokaasumaskin letkun irtoaminen. Hui. Mulla olis vielä vanhoja säästöjä, mutta mitenkä saisin ne sinulle lähetettyä pikana? :-D Mulla piti olla niitä ihan joka huoneessa ja laukussa ja tyynyn alla jne. Jotenkin se närästyksen sietokyky on vähentynyt kertakerralta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa kätköjä joka puolella, ja onneksi löysin repun etutaskusta kaksi lisää! Koko viikonloppu meni siis sangen nätisti neljällä renniellä - yksi jäi ylikin!
   Pikkasen teki tiukkaa kun on kova himo appelsiinimehuun, mutta sitä ei nyt voinut kauheasti juoda supernärästyksen pelossa :)

   Poista
 3. Heh, minäkin jo surin, että liian kaukana ollaan omien Rennie-varastojen kanssa. Ja ihan hirveässä tärinässä luen blogiasi ja olotilojasi: joko nyt? Reilu kolme vuotta sitten olin samassa tilanteessa. Kyllä minuakin niin jännittää. Ihan hirveästi tsemppiä! Toivottavasti tulee hyvät pullat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullat oli hyviä - kaupan pakastimesta hain niin pääsi helpolla :)

   Täällä sitä ollaan edelleen kotosalla, täytyy yrittää jotain meditointia että saisi omat ajatukset välillä edes muualle... Laskettu aika olis huomenna, katotaan mitä tämä kaveri tuumaa siitä!

   Poista
 4. Onnittelut poikavauvan syntymän johdosta -

  hannah

  VastaaPoista
 5. Onnittelut poikavauvan syntymän johdosta -

  hannah

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit