Vielä viikko - tai pari

 Pöksyt ja lakanat (ja varsinkin äiti) odottaa...


Mites meni viikonloput?   Minä olin väsynyt ja kiukuttelin aika paljon.  Toinen kissoista sairastaa, se pissii vääriin paikkoihin (odottelen labratuloksia eläinlääkäriltä), yläkerran just laitetun vessan hana vuotaa (heippa vaan sille nollabudjetille), valvoin supistelujen kanssa (turhaan), kauha katkesi puurokattilaan ja muuta yhtä rankkaa.

Viikonlopun plussat:  kaikille löytyi sopivat luistimet vintiltä, ei tarvitse lähteä ostoksille!  Sekä Antti Holma, seuraamisen arvoinen miekkonen tuolla facessa ja instassa.  Voiskohan hänet adoptoida?

Vauvalle olisi täällä jo valmista, miten nämä viimeiset päivät - tai viikot - voikin olla näin pitkiä?  Laskettuun aikaan on viikko, mutta meikäläiselle riittäisi jo.  Ompelin pöksyt ja lakanat, joista jälkimmäiset kissa on jo todennut oikein mukaviksi.  En ihmettele, harmaameleerattu paksu college on ehkä ihanin materiaali maailmassa.

Olispa kärsimättömyyteen joku pilleri.

Kommentit

 1. Maltti on valttia! :) Täällä vielä 3kk..

  VastaaPoista
 2. Maltti on valttia! :) Täällä vielä 3kk..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutku mää oon niin huono sen maltin kanssa! Tarttis keksiä vielä joku projekti viemään ajatukset muualle :)

   Poista
 3. Mut eikö oo kiva, että nyt on kaikki valmista (paitsi se vessan hana) ja voit vain odotella? :) Meidän vanhalla kisulla oli kans tuota pissivaivaa vuosi sitten, parani lääkekuurilla. Tuli vielä toisenkin kerran, mut sitten meni kokonaan (koputan puuta) ohi. Kissu on siitä hassu, että kun pissiminen sattuu, niin se kokeilee tehdä sitä eri paikkoihin, yhdistää kivun sinne hiekkalaatikolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä luulis, mutta kun tämä odottelu on mulle niin kovin vaikeaa. Siksi menen kaikkialle mahdollisiin paikkoihin aina just tasan sovittuun aikaan enkä esim 10 min. etuajassa... Minkä vuoksi saatan sitten toisinaan myöhästyä pari minuuttia.

   Zorro söi jo yhden kuurin pissatulehdukseen, mutta vointi on tosi huono. On laihtunut kovasti eikä tee oikein mitään muuta kuin kököttää hiljaa paikallaan. Näyttää aika pahalta...

   Poista
  2. Voi olla sitten, että on munuaiset lopussa, jos on vanha kisu :( Meidän yksi kisu meni juuri noin ja luulen, että tälle 18-vuotiaallekin käy aikanaan samoin. Mutta toivotaan, että teidän Zorrolle löytyy lääkitys vielä!

   Poista
 4. Oletko lukenut Antin Kauheimmat runot 😊? Veikkaan että uppois 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vielä lukematta, mutta ehdottomasti aion kyllä lukea!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit