Rinkelin omat sivut!

www.sirkusrinkeli.fi


Aurinkoiset aamuterveiset työpöydän äärestä!  Täällä on viikonloppu aherrettu Rinkelin sivujen parissa. Aherrettu, kiroiltu sekä esitetty melodramaattisia monologeja siitä miten internet on ihan paska ja kirjekyyhkyt pitää saada takaisin. Vaihdettu aiheesta muutama kymmenen sähköpostia Annen kanssa. Ei ole ihan vahvinta osaamisaluetta kaikenmaailman CNAMEt ja deeänässät, mutta valmista tuli ja lopputulokseen ollaan tyytyväisiä.  Että eläköön atk!

Pienistä teknisistä haasteellisuuksista huolimatta koko rinkeliprojekti on kyllä ollut kaiken kiroamisen arvoista.  Vielä kun saisi tämän ihanan, kaikkeen ylireagoivan kropan rauhoittumaan sen verran että osaisi nukkua tai edes pikkasen löysätä.  Olen tainnut vetää itseni innostuksella ylikuntoon.  No, tuttua hommaa.  Kun omaa sekä hyvin herkän alttiuden innostumiselle että kropan, joka kehittää naurettavia reaktiotiloja kaikenlaiselle stressille - sekä positiiviselle että negatiiviselle - niin osaa jo odottaa tätä tunnetta että kroppa luulee saaneensa sähköiskun joka ei lopu.  Kaikki on vähän ylivirittynyttä.  

Onneksi en juo kahvia, se olis tässä yhtälössä liikaa.

No mutta takaisin asiaan, joka oli siis Sirkus Rinkelin omat sivut.  Ne löydät osoitteesta www.sirkusrinkeli.fi, ja sinne tullaan toki päivittämään lisää sisältöä pikkuhiljaa. 

Tule kurkkaamaan! 


Kommentit

Suositut tekstit