Arvonta!


"Suosittelen!"  -Tiinan äiti 58v.
"(näyttää peukkua)" - Iida 12v
"Tästä puhekuplasta puuttuu yks pee"  -Vilja 7v.


No niin, Sirkus Rinkeli on nyt ihan oikeasti ilmestynyt painosta ja ensimmäiset kappaleet saatiin Annen kanssa käsiimme loppuviikosta.  Aika huikea tunne. Yhtäaikaa tosi kiva ja pelottava ajatus, että nyt tämän pääsee näkemään kaikki halukkaat.  (Postitus alkaa noin viikon päästä, kun saamme Annen kanssa treffattua ja piirrettyä luvatut omistuspiirrokset, kiitokset tätäkin kautta kaikille ennakkotilauksen tehneille!).

Ensimmäisen Rinkeli -tarinan kunniaksi pistetään pystyyn arvonta.  Kerro kommenttibloksissa kuka olisit tai haluaisit olla jos kuuluisit sirkukseen, niin olet mukana!  Voittajalle lähtee tietysti oma Sirkus Rinkeli -albumi.

Voit myös vinkata arvonnasta blogissasi, jolloin olet mukana kahdella arvalla.  Jos näin teet, ilmoita kommentissasi arpojen määrä!

Eikä siinä vielä kaikki, Anne arpoo omalla tontillaan ihanan julisteen, voittaja saa valita mieleisensä kolmesta vaihtoehdosta. Oma suosikkini on iltapalalla -kuva!  

Ja arvontaa pukkaa myös Sirkus Rinkelin facebook -sivuilla.   Sinne siis!

Arvonnat suoritetaan viikon päästä maanantaina 8.6, onnea matkaan!


Kommentit

 1. Jos olisin sirkuksessa niin olisin ehdottomasti leijonankesyttäjä! :)

  VastaaPoista
 2. Trapetsitaiteilija :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Trapetsitaiteilija :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Olen Alma syystä, että luonne ja harrastukset täsmäävät. Oma trapetsini se on minullakin, vaan ei ehkä yhtä korkealla. Laitan tiedon arvonnasta blogiini, joten kahdella mukana!

  VastaaPoista
 5. Olisin ehdottomasti hassutteleva trapetsitaiteilija.

  VastaaPoista
 6. Olisin varmaan sirkustirehtööri, koska minulle ei ole suotu notkeutta tai korkean paikan sietokykyä...:) Saako albumia tulevaisuudessa myös kivijalkamyymälöistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotapa en osaa sanoa, en oikein tiedä mitkä ne kuviot on millä kirjat ilmestyy myymälöihin... Ehkä jos kyselee kirjakaupassa niin luo vähän painetta ottaa valikoimaan?
   Verkkokaupoista varmaan paremmin, mutta nyt kun vilkaisin adlibrikselle, niin siellä oli joku fiba Rinkelin kohdalla, hintaakin yli viiskymppiä! Kannattaa siis tilata suoraan meiltä ;D

   Poista
 7. Ensin ajattelin, että olisin trapetsitaiteilija, mutta kun on niin kova korkean paikan kammo, niin päätinkin olla vedenneito..:)

  VastaaPoista
 8. Koska oikeassa elämässä en ole siro ja sievä, olen aina halunnut olla prinsessa pönkkämekossa. Sirkuksessa olisin siis sirkusprinsessa!

  VastaaPoista
 9. Olisin nuorallatanssija :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 10. Hah, täälläkin yksi parrakas nainen tai ehkä hyödyntäisin ainoaa fyysistä ominaisuutta, jolla olen ikinä päässyt loistamaan ja olisin käärmenainen.

  VastaaPoista
 11. Voisin olla kissanainen eli leijonankesyttäjä (!)

  VastaaPoista
 12. Olisin taikuri ja taikoisin kanin hatusta!

  VastaaPoista
 13. Enköhän mä olisi klovni. Olis siistiä saada ihmiset nauramaan.
  Mut voisin mä olla merileijonakin ;)

  VastaaPoista
 14. 1 arpa
  Olisin trapetsitaiteilija :)

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Minä olisin nuorallatanssija! Yhdellä mukana ja onnea tästä kaikesta uudesta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit