Avokadopuu


Onpas ollut tekemisen täyteinen viikko.  Kamalasti suunnitelmia ja asioita vaiheessa, innokasta odotusta ja muita epämääräisiä sanavalintoja, heh.  Pari päivää - no hyvä on kolme - olen istunut tässä koneella ja laitellut Rinkelille sivuja pystyyn.  Ihan vielä ei valmista ole, mutta näyttää jo aikas kivalta.  

Melkein ei malttaisi muuta tehdäkään, mutta pakko uutisoida tämä: Meidän avokadopuussa on jo kaks lehteä!  Ja toinenkin alku työntää versoa kohti aurinkoa.  Kertakaikkiaan jännää.  Tähän saakka olen nakellut istutetut avokadon kivet aina lopulta roskiin, mutta näköjään kun vähän malttaa kaivaa ohjetta niin onnistuu.  (Eli kikkahan oli se, että upotetaan kivi multaan vaan puoliksi).

Avokadosatoa saadaan vielä odotella, mutta on tässä onneksi tekemistä vaikka kuinka pitkäksi aikaa.  
Enpä muuten tiedäkkään miltä näyttää avokadopuu.  Voisi tietysti googlata, mutta en taida ainakaan ihan heti niin tehdä. 

...Kylläpä se tässä aikanaan sitten selviää!

Kommentit

 1. Kivan näköinen tuollainen avocadopuu! Täytyypä itsekin kokeilla josko saisi kasvamaan!

  VastaaPoista
 2. Arvaa vaan harmittiko, kun kasvaton avokadoa ja tuntui, että eihän siitä mitään tule....oli jo haljennut, kun nappasin kiven mullasta. En tiedä miksi väänsin kiven auki ja voi mikä harmitus, kun huomasin, että siinähän oli jo vihreätä alkua. No, tää on tätä, kun kaiken pitäisi tapahtua nyt eikä heti..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuttu tilanne :) Tällä kertaa osasin sitten kärsivällisesti antaa niiden olla. Ja muistin jopa kastella, mikä on joskus päässyt unohtumaan!

   Tällä nimenomaisella avokadupuulla on aika ponteva kasvutahti, sa nähdä miten isoksi se kesän aikana venyy...

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit