Oon vähän miettinyt tässä...No oho hups.  Ei ehditty ensimmäiseenkään sohvakauppaan, kun minä jo päädyin pienen ajatustyön jälkeen seuraavaan: maalataan koko alakerta.  Niin se vaan helposti käy, päätösten teko.  Aloitetaan työhuoneesta: maalia seinään ja pönttöuuniin.  Seiniin vissiin ihan lämpöistä valkoista ja pönttöuuniin sitten utuista harmaata.  

Siten siirretään olohuoneesta kirjahylly työhuoneeseen pönttöuunin viereen.  Ja se kirjahyllykin pitää maalata. Kiurujen yö peittyisi siis joka tapauksessa leveän hyllyn taakse, joten sen maalaaminen ei niin harmita.  Ja hei, seinähän se vaan on.  yhdelle työhuoneen seinälle voisi laittaa valtavan ison korkkitaulun inspiskuville ja luonnoksille.  Voisi sitten rei'ittää sitä korkkia eikä suoraan seinää niin kuin tähään asti on tullut tehtyä.

Olohuoneeseen kirjahyllyn tilalle mahtuu sitten se uusi, ihana, tilava sohva, ja muillekin istuimille jää paremmin tilaa kuin nyt.  

Mutta ensin siis maalataan ne olkkarinkin seinät.  Siellä onkin paklaamista, kun on seitsemän ja puoli vuotta paukutellut seiniin naulanreikiä.  Niitä on ihan hitsisti piilossa esim. sen kirjahyllyn takana. 

Lopuksi maalataan keittiö. 

Ja mietitään, mihin laitetaan työhuoneesta toinen pöytä (ja kumpi sieltä lähtee), entä työhuoneen pelikaappi ja metallinen varastohylly?  

Uu ja olohuoneessa olis käyttöä kunnolliselle tv-tasolle, jossa olis säilytystilaa kerääntyneille konsoleille sun muillle.  Se nykyinen telkkaripenkki saa siirtyä makkariin meidän sängyn päähän.  

Ja ai niin, se makkarin maalaus ja vaatekaappien teko...

Paras kai lopettaa tähän tämä suunnittelu.

Vähän uuvuttaa jo ajatustyön osuus.

Kommentit

 1. ...Jännä, että tällainen ajatustyö on aina aktiivisimmillaan sellaisina päivinä kun ei jaksais tehdä mitään :)

  VastaaPoista
 2. Tuttu tunne :). Yksi pienehkö muutos yhdessä huoneessa saa aikaan semmoisen dominoefektin, että koko koti pääsee muuttumisleikkiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee, kyllä. Tällä kertaa olis kyllä ihan mukava saada toteutettuakin nämä suunnitelmat :)

   Poista
 3. ...eipä sitten muuta, kuin maalikauppaan..:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit