Oikeenlaista kemiaa
Ihan kohta on ystävänpäivä.  Tiedä sitten johtuuko siitä, aavistuksen lisääntyneestä valosta vai mistä, mutta on iskenyt polttava tarve katsoa romanttisia elokuvia.  Tähän mennessä olen katsonut kolme, joista kaksi oli huonoja. Ja se ainoa hyvä ei ollut varsinaisesti mikään perus romskuleffa. Miksi tehdään huonoja romanttisia leffoja, mä kysyn. Miksi laitetaan vastakkain näyttelijät joiden välillä ei ole yhtään kemiaa ja miksi kirjoitetaan kässäreitä jotka ovat ihan mahottoman pöhköjä tai semmoisia missä yksikään hahmo ei tule onnelliseksi?  Ei ole kivaa seurata ihan mitä tahansa möhnää.   Tässä ilmainen vinkki leffaihmisille: tarjotakaa parempaa! 

 Suosittelen seuraavia:
Labor Day, tässä on tyttöihastukseni Kate Winslet eikä Josh Brolin ole koskaan näyttänyt yhtä komealta. 
tarina: ***** kemiat*****  lisäksi: koskettava
 
- Hölmö hullu rakkaus, tuli juuri telkkaristakin  mutta unohdin katsoa.  Tässä on Steve Carell, joka on miesihastukseni. (Lisäksi Emma Stone, Julianne Moore ja Ryan Gosling.  Ei paha).
tarina:****  kemiat**** lisäksi: hauska
 
- Dan in real life.  Tässäkin on Steve Carell  joka on taas ihana, soittaa kitaraa ja ihastuu vahingossa varattuun naiseen.  Myöskin: Juliette Binoche ♥
tarina**** kemiat**** lisäksi: lämmin
 
- About time.  Ei paras kemia pääosan esittäjien välillä (syytän puisevaa Rachel McAdamsia), mutta Domhnall Gleeson (ja tarina) on jotenkin niin symppiksiä, että pidin kovasti.  Lisäsyy: Bill Nighy!
tarina*** kemiat: pääpari** /Nighy ja Gleeson***** lisäksi: aikamatkustusta!
   

Mars kommenttiboksiin ja jakakaa omat vinkkinne, arvostaisin kovasti.  Missä ne kaikki kihisevät kemiat ja hyvät tarinat luuraa?


PS: Nick Cave Ja PJ Harvey, koska niiden välillä on niin hyvät kemiat.  Ja koska romanttisten elokuvien lisäksi on ollut ihan pakko kuunnella kamalasti murhaballadeja.  En tiedä miten nämä liittyy toisiinsa, tää on nyt joku kevätjuttu varmaan.  Vaikka hyvät murhaballadit on - ihan kuten hyvät romanttiset leffatkin - hyviä ihan kaikkina vuodenaikoina.

Kommentit

 1. Että kun katsoo tarpeeksi monta romanttista leffaa, alkaa tehdä mieli kuunnella murhamusaa? =D Asioilla voi olla yhteys....
  Noista sun ehdottamista en tiedä muuta kuin tuon ekan ja tykkäsin siitä kyllä. Täytyykin tutustua noihin muihin..
  Mun suosikkejani ovat Bridget Jonesit ja Notting Hill.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en tiiä... Suuria tunteita ilmassa? :D

   Notting Hill on kyllä hyvä, koska siinä on Rhys Ifans, mutta sen olen katsonut jo aika monta kertaa, samoin sen eka Bridget Jonesin (Mr Darcy <3 )

   Poista
 2. Hiljaiset sillat. Katson sen aina kun janoan romantiikkaa, koska ei ole ihanampaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä en olekaan nähnyt pitkään aikaan, vois olla just hyvä. Kiitos :)

   Poista
 3. Love actually, koska monta hyvää tarinaa rintarinnan. Ja Notting Hill. Henkilökemioista en niin tiiä, mutta siinä on Rhys Ifans, joka naurattaa ihan joka kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Love Actually on ihana, mutta sekin on nähty jo tooosi monta kertaa, samoin Notting Hill. Rhys on huippu!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit