*Myöhästyneesti hyvää ystävänpäivää ja ajantasaisesti oikein mukavaa laskiaissunnuntaita.  Tänään olen syönyt kaksi aamupalaa, karkkia ja pitsanjämät, hajustanut koko kodin Vicksillä ja suorittanut huonekasvien keväthuollon.  Anopinkieli sai tukitikut ja limoviikunaa parturoin aika ronskilla kädellä, saapa nähdä mitä se käsittelystä tykkää.  Siinäpä ne meikäläisen huonekasvit sitten olikin. 

Paitsi että koska aurinko paistoi ja koska vastikään tarkistin netistä miten avokadon saa kasvamaan niin laitettiin sitten pari kiveä multiin.  Tiedoksi, että avokado ei kasva jos sen hautaa kokonaan mullan alle, vaan sen täytyy antaa vähän kurkata sieltä. (Oikeasti suositeltiin idättämistä vesilasissa tikkujen varaan viriteltynä, mutta emmää semmosta jaksa alkaa harrastamaan). Toinen avokadoista pääsi omaan kasvihuoneeseen, toinen joutuu tyytymään tuulisempiin oloihin ikkunan äärellä.  Mielenkiinnolla seurataan kumpi itää ensin vai itkääkö kumpikaan. Lisäksi istutettiin sitruunapuu, koska pöydällä lojui sopivasti sitruunan siemen.  Jahka sato kypsyy niin lyön torilla rahoiksi.

Loppupäivän ohjelmassa kurkkukipuisen tyttären  lääkitsemistä eikä sitten paljon muuta. Ehkä joku leffa ja illemmalla laskiaispullia pakkasesta. On vähän väsy ystävänpäivän valvomisien jäljiltä, mutta en valita. Tekee sydämmelle hyvää tämmöinen itse aiheutettu väsyminen silloin tällöin.  Suosittelen.  

Kommentit

  1. Lupaan tulla ostamaan sulta sitruunoita jos tuut niitä torille kauppaamaan:) Tai niitä avokadoja, jos ei sitruuna idä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ei viherrä ruukussa, mutta kiva että asiakkaita jo kertyy :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit