Valoo!


Vuoden ensimmäiset kunnon auringonvalot nähty tuolla pönttöuunin kyljessä.  Muita uutisia:   mies oli hetken päähänpistosta ostanut mulle tuon sarvijäniksen, johon ihastuin lokakuussa.    Tuossa se nyt nököttää työpöydän päällä vahtimassa.  Työpöydästä aasinsiltaan, leikkihuoneesta on nyt tulossa kokonaan työhuone.   Tällä hetkellä on menossa se melkein hauskin vaihe kun koko talo on ihan järkyttävässä kaaoksessa tavaroiden muuttaessa paikoista a, b, c ja niin edelleen paikkkaan x¤9 sektori vee ja muita hyviä päähänpistoja.  Eli siis sujuu suunnitelmien mukaan ja hyvä tulee.  Loistavaa stressinkiertoa.

Kommentit

 1. Vau! Sarvijänis näyttää kyllä todella hienolta! Ja sopii mitä mainioimmin juuri tuohon seinälle.

  VastaaPoista
 2. Meillä myös järkky kaaos, kun varaston kamat oli kaikki sisällä varaston remontin ajan, ja samalla niitä käydään läpi ja karsitaan. On säilytettävien pinoja, kierrätykseen, roskiin, takaisin varastoon jne... Mut luulen että tää lopulta kuitenkin palkitsee! :-)

  VastaaPoista
 3. Saana, mä tykkään hänestä kovasti :)

  Lyde, aina se lopulta palkitsee, mutta se "valmis" tila kestää kumma kyllä aika lyhyen aikaa kunnes keksii seuraavan syyn myllätä paikat. Näin ainakin meillä... Onkohan tää joku tauti?

  Laura, tuo on niin symppis, enkä olis ikinä itse hoksannut maalata siniseksi. Kiitokset talon edelliselle emännälle joka on tainnut värin valita :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit