-24

rapsakka keli.

Pari uutista: Facebook -sivut on pystyssä, postaukset päivittyy sinne joten sitäkin kautta voi nyt seurata jos tahtoo.   Sinne ajattelin myös kerätä sellaista esim. DIY -matskua jota en tänne blogiin välttämättä laita, katotaan nyt.  Ehkä vetävin myyntipuhe ikinä.

Keittiöstä: Mun hieno muumimukini otti lentävän lähdön kädestä, en vieläkään tajua miten. Oikein näyttävässä kaaressa se lens puoleen väliin keittiötä ja meni säpäleiksi. Harmitus oli hevosen kokoluokkaa.  Ei olis pitänyt tulla blogiin leuhkimaan hienoa mukiansa, nih.   Uusi on kyllä tilattu, ja sitämyöten lienee mukinostelukiintiö tältä erää täynnä.   

Päivän sää:  Taas tämmöinen yhtä kaunis kuin kylmä pakkaspäivä.  Ihan helskutin kaunis.  Jospa vaikka jotain kutimia virittelis tai lukis kirjaa.  Jotain kuitenkin, mihin sisältyy syliin levitetty peitto ja kuppi kuumaa.  Ja laskiaispullia!

Kommentit

 1. Törkeetä lähteä nyt lentelemään tolla tavalla. Minä aion mennä inspiroitumaan Onnelin ja Annelin luokse elokuvateatteriin, seuranani 5-vuotias seuradaami. Luulen, että minä olen se osapuoli, joka odottaa jopa enemmän tätä tapahtumaa. Silmukkatäyteistä pakkaspäivää, pysy peiton alla, älä laita nenää ulos, se saattaa tippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä tylsä juttu. Kaikenlisäksi rikoin eilen yhden lasin ja tänään halkesi muumikulho, ihan hirvee sirpalebuumi!

   Tuo Onneli ja Anneli vaikuttaa mielenkiintoiselta, jos on yhtään samantyylinen kuin Heinähattu ja Vilttitossu, niin voitais tykätä :)

   Poista
 2. Voihan muumi. Mut onneksi niitä saa lisää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit