Sillä silmällä

päiväunia, päiväunia.

Alitajunta toimii kummallisesti.  Tällä viikolla on tullut selailtua etuovi.comin tarjontaa hartaasti, ja ihan ilman syytä. Ensimmäisellä kerralla en heti edes tajunnut minne itseni klikkasin, se kävi niin äkkiä. Ei olla suunnittelemassa muuttoa eikä siis asunnon ostamistakaan, mutta siellä mä kuulkaa vaan selailin tuskastuneena kohteen toisensa perään eikä mitään kivaa meinannut löytyä. Kunnes.  *Uudiskohteet*  Modernit, simppelit, tehoneliöiset uudiskohteet neitseellisen valkoisine seinineen, kodinhoitohuoneineen ja kattoterasseineen.  Siis kattoterasseineen. Sellaisillahan on pitkä käyttökausi Oulussa.  Niin, jostain syystä alitajuntani tahtoo muuttaa uuteen kämppään ja vaan Oulu kelpaa.  (Ilmeisesti alitajunta on myös katkaissut kaikki välit siihen osaan aivoja joka tietää pankkitilin saldon, kun meinaa kattoterasseja ostaa).

Ei kerrota tälle omalle talovanhukselle, että emäntä kattelee nuorempia netissä sillä silmällä.  Kyllä mä siinä välissä etsin myös ne pönttöuunin muurausohjeet.   Mutta totuuden nimissä on pakko sanoa, että ajatus remonttivapaasta tulevaisuudesta kuulostaa luksukselta! Kuin myös se kattoterassi, tai merinäköala.

Ja.  Ne neitseelliset seinät sai miettimään pintaremppaa.  Vaikka saatoin just mainita, että  remontit ei kiinnosta tai jotain sinne päin.  Mutku.  Jos maalaisin kaikki seinät uusiksi.  Sillä kalkkimaalilla joka on kyllä liian kallista, mutta oishan se niin nättiä.    Sininen kammari sais kyllä jäädä.   Ja jos oikein kunnolla aletaan haaveilla, niin lautalattiat vois putsata puupinnalle.   Uuh. 

Kommentit

 1. Eikä! Mäkin tänään selailin ja haaveilin. Oikotiellä. Asuntoja Helsingistä, merinäköalalla ja lautalattioilla. Halpaa joo ja johan me kohta vuosi ollaan tässä asuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Onneksi Oulussa on sentään halvempaa kuin Helsingissä, Hesan merenrantakämpistä ja kattoterasseista en raaski edes haaveilla!

   Poista
 2. Oulusa on mukavaa, tulkaa tänne vaan! Minä puolestani oon katellu tätä: http://www.etuovi.com/kohde/9612345. Ja johan mekin ollaan kohta vuosi asusteltu, mutta kaipuu merenrantaan ja keskustaan jäi. Vaan haaveilu on onneksi halpa harrastus :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä jo mietin, että sulta kyselen sitten kaikki kivat koulut ynnä muut olennaiset, että alahan tutustua asioihin :) Aika mieletön kämppä tuo sunkin päiväuni! Haluaisin vaan kysyä, että miksi vauva nukkuu tassuammeen vieressä?

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit