Viikkokatsaus


Tällä viikolla:

- Laitoin suuhuni kauden ensimmäisen joulusuklaan.  Sitten meni ne loput puoli kiloa perässä.  (Onneksi lapset söi edes pienen osan siitä).

- Luin hölmöksi jättäneen Hallavan hevosen lisäksi goottiromanttisen kummituskirjan (koska en uskalla mennä katsomaan Crimson Peakia leffaan) ja ihanan viihdyttävän karnevaaliromanttisen Ihmeellisten asioiden museon, joka oli juuri sitä mitä kaipasin: makoisa ja aika täydellinen tarinavetoinen kirja.  Molemmissa kirjoissa muuten oli erityisen hieno miljöö.  Jälkimmäinen toimisi varmasti mahtavasti myös leffana, ja koska ensin mainitusta sellaisen on ohjannut juuri Guillermo del Toro, olen varma että se on silkkaa visuualista karkkia.   Semmoista pelottavaa goottikarkkia.

- Kaipasin lunta.

- Ostin lapsille joulukalenterit.

- Kävin katsomassa uutiskynnyksen ylittäneitä liikennevaloja, hyvin näyttivät toimivan, enkä käsittääkseni ajanut päin punaisia.

- Ajoin ensimmäistä kertaa meidän ihka oikealla tila-autolla (saatiin hankittua sellainen), ja se sammui niihin liikennevaloihin.  Olin kuitenkin tilanteen tasalla ja osasin nopsasti startata uudestaan (napista!). 

- Tykkäsin, että hyvä auto. Mukavan tuntuinen ajettava. Kyllä se kytkintuntuma sieltä sitten alkaa löytymään.  Ja vaihdekeppi (se oli ihan hassussa paikassa).  Ja käsijarru (väärällä puolella, ja pelkkä semmoinen napin tapainen). Sumuvalot jo osasinkin laittaa päälle.  (Piti kyllä tehdä jotain ihan muuta).

- Kaipasin vanhaa kameraani ja katselin Rajalan tarjouksia.  Toivoin että pankkitilillä olisi kamerarahaa, mutta ei siellä ole.

- En imuroinut, koska arvioin hyötyväni enemmän levosta ja lukemisesta.  Ja suklaasta. Tämä oli ihan oikea päätös närästyksestä huolimatta.

- En laittanut kertaakaan jalkaan valkoisia sukkia, koska en imuroinut myöskään edellisellä viikolla.

- Ripustin työhuoneen ikkunoihin verhot jottei aamuaurinko häikäisisi (niinä aamuina kun se jaksaa paistaa, kuten tänään) ja jottei illan pimennyttyä tarvitse istua valaistussa vitriinissä.    

- Tähän viikon päätteeksi ajattelin tehdä puolisen tuntia jotain, mikä vaatii mahdollisimman vähän tekemistä.  

Aika hyvä viikko.

Kommentit

 1. Kuulostaa hyvälle :D
  Kiitti kirjavinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan soppeli ohjelma minulle :)

   Eipä kestä, hyvät vinkit jakaa mielellään!

   Poista
 2. Tuo viimeinen tekeminen olisi hyvä toteuttaa vaikka joka päivä! Hienosti sanottu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harrastan kyseistä anti-aktiviteettia päivittäin, enkä kyllä tulis toimeen ilman :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tälle viikolle sama tavoite: ettei mitään kauhean suurta...

   Poista
 4. seuraa suklaahimoasi - se saattaa kertoa raskausmyrkytyksestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Onneksi tässä lienee kyse jokavuotisesta taudista, joka alkaa oireilemaan samaan aikaan kun kauppojen hyllyt täyttyy suklaista :)
   (Sen verran tarkennan, että en ihan kerralla vetäissyt suklaita, vaan kolmen illan aikana. Mutta himot oli kyllä kovat!)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit