Lasteni isä

Isi tulosti lapsensa.

Lasteni isä on semmoinen parrakas kalamiesnörtti, vähän perusjäyhä jos ei syvemmin tutustu, mutta silmäkulmassa on ripakopallinen pilkettä niin kuin noilla Etelä-Pohjalaisilla äijillä monesti on. Se postaa facebookkiin joskus loputtomasti huonoa 80 -luvun spandexheviä  (EDIT: korjaan: farkkuliivihevi on oikeampi termi, Iron Maiden, Anthrax, mitänäitänyton) tai vitsitestien tuloksia, mutta muuten siinä ei tällä hetkellä ole suurempaa vikaa. Parasta on, että se osaa innostua.

Siinä missä minä innostun ihan vanhanaikaisesti vessapaperirullista ja  kynillä piirtämisestä, mies näpertää (loputtomasti) läppäriään ja väsää 3D -asioita.  Esikoisen ollessa ihan pieni isi teki Blenderillä hahmoja ja pienen animaatiopätkänkin, jossa esiintyi lehmä ja kärpänen.  Nyt tytär on jo 12 (helmikuussa 13, apua!) ja isin lelut astetta järeämpiä: löytyy 3D-tulostin ja -skanneri.  Niilläpä sopii skannata vaikka jälkikasvu ja tulostaa niistä actionfiguurit.  Vähänkö hienoo!

Isillä ja lapsilla on tänään yhteinen päivä, jona kuulemma mennään isin sääntöjen mukaan.  Näin ilmoitti nuorimmainen eilen, ja kysyi sitten ovelasti isiltä josko sopisi, että katsotaan koko päivä Dr Whota (kymmenes tohtori, kausi neljä menossa).  Ja miksipäs ei.  Ulkona on harmaata, tse olen yhä flunssan väsyttämä ja mummulassakin sairastetaan, joten siirretään kyläily toiseen päivään  ja annetaan lasten vaipua isin kanssa nörttikoomaan telkkarin äärellä.  

Viettäkäähän, isit, itsenne näköistä isänpäivää!

Loppuun vielä yksi miehen 3D -uran alkuaikojen helmistä, joka pääsi viimein tulostettuun muotoon:

Pojat on outoja.

Mitäs ne sanookaan vakoista ja kansista ja valitsemisesta?

Kommentit

 1. 3D-tulostin, siinä on jotain huimaa ja pelottavaa yhtä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, että joskus myös ärsyttävää. Etenkin silloin kun haluaisi katsoa jotain erityisen kivaa telkkarista,
   ja se tulostin mekkaloi olohuoneen nurkassa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit