Nuppi

 Puunuppi on trendikäs.

Hassuja juttuja nämä trendi- ja designasiat. Että oikeasti jossain joku päättää mikä on muotia viiden vuoden päästä ja sitten niin käy.  Tai että viisi puista nuppia voi maksaa satasen jos sattuvat olemaan disainia. Ihan vähän harmittaa etten osaa sorvata, voisi tuoda markkinoille halvemmat versiot puunupeista.  

Tai siis hetkinen.  Semmoisiahan on toki jo olemassa, ollut kauan ennen kuin joku keksi tehdä niistä designversiot. Niitä löytyy joka rautakaupasta ja kaikenkokoisina. Haluaisinkin tässä käyttää mahdollisuuden hyväkseni ja kiittää trendinluojatahoja sekä tuotesuunnittelijoita tekemästänne työstä - ja sisustusbloggareita myös!   Ilman teitä tuskin olisin tuntenut olevani snadisti trendikäs kun ostin tyttären komeroon puiset nupit.  (2,90€ kahden kappaleen pussi).

Mistähän tykätään viiden vuoden päästä?  


Kommentit

 1. Viiden vuoden päästä: tekokukat. Olen hämilläni tässä viherkasvihömpötyksen keskellä, kun itse olen aina elänyt viherkasvien ympäröimänä, eikä siinä ole mitään ihmeellistä ollut. Nyt katselen kauhuissani, kun niitä tungetaan minne sattuu miettimättä saavatko ne valoa tai tykkäävätkö olla missään string-hyllyssä huoneen perimmäisessä nurkassa. Joku viherkasveja jatkuvasti osteleva sisustusbloggari varmasti jossain vaiheessa ymmärtää, että kirppikseltä saa silkkikasvia edullisesti ja taas huokailevat seuraajat ihastuksesta ja alkavat matkimaan. Näen jo mielessäni ne blogiyhteistyöt "eikö näytäkin aidolta, kukkia ympäri vuoden, voita itsellesi kestopeikonlehti".

  Ja hei sellainen karkean piikikäs kurakynnysmatto, se on varmasti in viiden vuoden päästä, sitä löytyy seinältä ja olohuoneestakin. Ja toki trendikenkien trendikenkä, vanha kunnon kuoma, varmasti kun varressa on jonkun tunnetun suunnittelijan pikkuinen tupsu kulkevat teinitkin koulussa kuomat jaloissaan. Mistä näistä trendeistä tietää, mutta puunupit on toisaalta aika harmiton juttu ja näyttäis sopivan mainiosti tuohon kaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin jännä, että miten oma pää kääntyy näiden trendien mukaan kuitenkin. Että nuo tunkkaiset puunupit alkaa näyttää ihan hauskoilta - no, vaihtoehtoina oli semmoisia krumeluurisia koukeronuppeja, että niitä en halunnut.

   Mutta jos heittäisi trendinluojille haasteen... Saisko millään muotiin pahkakalusteet? Tai sisustusviuhkat? Tai semmoiset harlekiinitaulut missä on hopeisia yksityiskohtia? Sitä odotellessa!

   Ja joo, tosiaan voi olla hyvinkin nuo tekokukat seuraavaksi...

   Poista
 2. Arvaa vaan, onko meillä kaikki "raksarojulaatikot" täynnä noita puunuppeja. No on. On ne edelleenkin kauhean näköisiä niissä kellertäväksi lakatuissa halpahallin vetolaatikoissa tai kaapeissa. Mutta juju onkin just freesi yhdistäminen. Että kiitos vaan trendinluojille. Ilmiöt taitavat synytä välillä vähän vahingossakin. Mutta hienot on! Mutta jos katselisin tuota kaappia ysäritavaroiden ja värien ympäröimänä, saattaisin ehkä olla eri mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on just tämä freesi yhdistäminen halvimpaan mahdolliseen lastulevykaappiin mikä jollain lailla pelaa näin aivopestylle tyypille :D

   Ei ihan design -tasoa, mutta onhan ne jutut nyt joskus ihan höpsöjä. Kaksi "elämänohjetta" , mitä en ole ikinä ymmärtänyt on nämä seuraavat:

   "älä osta värikästä/erikoista/pehmoista/hassua esinettä vain siksi että se on mielestäsi _kiva_, Osta mieluummin design -esine, se kestää aikaa ja maksaa kyllä itsensä takaisin."

   - siis hä? Ei kyllä maksa, ja jos tykkää jostain värikkäästä tms, niin miksei sitä voisi ostaa. Enkä kyllä ilman lottovoittoa laita satasta puunuppeihin.

   Toinen on tämä "Omasta ulkonäöstään huolehtiminen (=meikkaaminen) on toisten huomioon ottamista."
   - Anteeks nyt vaan kamalasti kaikille joita minun lökäpöksyt ja silmäpussit on saattaneet ruokakaupassa loukata. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit