Ensin syödään ja sitten vasta askarrellaan


... Paitsi jos huvittaa tehdä toisin päin. 

Imuroin vihdoin torstaina täällä alakerrassa.  Oli sen verran iso urakka sotkun syvyyteen ja flunssatilan vakavuuteen nähden, että katson aiheelliseksi mainita asiasta.  Pöydänkin siivosin, mutta tuolta se näyttää 90% ajasta. 

Sen minkä sisustususkottavuudessa häviää, hauskuudessa voittaa. Aamupalalla tai ennen sitä voi testata otusprototyyppejä.  Näperrellä voi toki muulloinkin kuin ruoka-aikoina, sillä kaikenlaista tarpeellista on aina käden udottuvilla. Ja jos ei ole, jostain päin taloa löytyy, melko varmasti lähes mitä vaan mieleen juolahtaa tarvita. Tällä hetkellä on vaarana, että askartelija tai aterioija jää pöydän toiseen päähän kasautuneiden räkäisten nenäliinojen vyöryn alle, mutta semmosta se on. (Kuvaushetkellä niistojäte oli siivottu pois).


24h puuhabuffa

satunnaisesti tarjolla myös syötävää.  
Kahdeksan istumapaikkaa, lautastilaa vaihtelevasti. 
Tervetuloa! 

*****

Päivän menu:

muusia
lihapullakastiketta
rosollia (jee, joulu!)
vessapaperirullia
liimaa
maalia
kaakaota
Aku Ankkoja 

illemmalla pannaria

*****

Kommentit

 1. Meilläkin varmaan olisi noin ellei tuo ipana olisi vielä täystuho. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin just tuossa itsekseni, että vielä kesän loppuun asti meillä voi pitää noita värkkejä levällään ruokapöydällä, mutta sitten pitää alkaa varomaan kiipeilevää pikkuveljeä :)

   Että antaa olla sotkut vielä kun se on mahdollista!

   Poista
 2. Meillä lapsi just ehdotti: "askarrellaan jotain!". Vastasi: "ei oo nyt oikeun mitään ideaa." Lapsi: "kaiva taas tuolta roskiksesta (eli pahvinkeräyslaatikosta) jotain askartelutavaraa ja sit vaan.. Askarrellaan!" 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niin tuttua!!

   Kuopus, kakkosluokkalainen, tuli koulusta onnellisena kun olivat saaneet jätskit, ja mikä parasta, hän oli saanut sen JÄTSKILAATIKON IHAN OMAKSI! "Tästä voi äiti tehä vaikka mitä!"

   Onhan se ihanaa kun lapset innostuu <3

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit