Listan tsekkausta

kampaus, tarinan runko ja talviset synttäriviirit

Syksyn aikana on jäänyt monta hommaa taka-alalle.  Osaan jo itseäni sen verran, että tiedän milloin kannattaa rajata tekemisiään.  Että kun nyt ollaan raskaana, eikä ihan nuoria enää (no ollaanpas sentään!), niin kaikkea ei jaksa.  Tavoitteena oli hoitaa koulusta ensimmäinen kokonaisuus ja jaksaa tehdä ne muutamat työvuorot koulun ja työharjoittelun loppuun asti.  Jaksoin!

Karsin kotityöt, mikä ei ollut vaikeaa ollenkaan. Karsin blogipäivitystahdista - tai luulin karsivani, mutta huomasin, että tahti on aina ollut suunnilleen sama.  Paljon on kyllä bloggaamisen arvoista jäänyt julkaisematta, mutta ehkä selviämme tästä ehjinä ihmisinä.  Karsin muunkin kirjoittamisen, eikä tässä olisi edes pystynyt keskittymään mihinkään tarinointeihin kun piti ajatella vaikka mitä muuta.

Pari ekaa viikkoa kotona menikin sitten kotihommissa.  Kerrankin voin sanoa, että meillä on kaikki komerot kuulkaa siivottu jouluksi - vaikkakin ihan muista kuin jouluisista syistä.  Päsyynä kai pesänrakennushormonit, jotka päätti että nyt ei riitä mikään muu kuin totaaliraivaus. Tuntuu aika kivalle, mutta en kyllä jaksa ottaa tavaksi. 

Kuopuksen synttärit juhlittiin loppuviikosta pariin kertaan, ja eilen päätin että seuraavaksi on kirjoittamisen vuoro.  Tällä lailla ihan vallan järjestelmällisesti tsekkaan listalta niitä karsittuja hommia vielä kun kykenen.  Vauvahan saattaa vaatia vaikka huomiota sillä tavalla etten voikaan koko päivää istua koneella naputtelemassa. 

Ja jossain aivopoimujen sopukassa oli ihan salaa muodostunut  tarinakin. Kävi niin, että kun aloin runkoa kirjoittamaan ulos,  yllätyin itsekin.  Jaa että näinkö tää meneekin? Oho.  Oli ihan hauska tunne. 

Tämä viikko on nyt sitten ihan näillä puheilla varattu sille naputtelulle.  Istun ja työstän runkoa lopulliseen muotoon niin paljon kuin pystyn. Helposti hankalaksi heittäytyvä ranne on kyllä jo eilisestä kipeä, mutta menköön nyt samaan syssyyn.  Rinkeli kakkonen siis edistyy!

Näissä merkeissä uusi viikko käyntiin.

Ai niin, tein aamulla pinterest -kampauksen.  Kun on nyt tätä aikaa ja näin.

Kommentit

Suositut tekstit