KuusiSaatiin vaan haettua kuusi vaikka ensin ajeltiin asialle ilman sahaa. Varsinaiset metsurit. Oikein komeat kuuset löydettiin, meidän yksilö on sopivan tuuhea eikä edes kovin paljon liian leveä.  (Tiedoksi isälle että hyvin mahtui tupaan kun otti alimmat oksat pois).     Metsä oli luminen ja niin nätti ja lumipyry veti koko maiseman verhon taakse. Säästä täysi kymppi sillä lunta on tullut kaivattua niin paljon että annan hankalan ajokelin anteeksi. Tämän kerran.

Talvisessa metsässä liikkumista silmällä pitäen pistän korvan taakse, että kunnon lämpimät talvimetsäkengät olis kivat.  Sellaiset Sorelin tapaiset mutta  mielellään  vähän edullisemmat.  Ja ensi joulua silmälläpitäen yritän muistaa, että ne mittasuhteet on metsässä vähän harhauttavat.  Että se kovin laihan oloinen kuusenrääpäle on luultavasti itse asiassa ihan sopiva olkkarin nurkkaan.  Kannattaisi ehkä kirjata tämmöiset joulumuistiinpanot  johonkin omaan listaansa jonka voisi aina tsekata joka vuosi ennen kuin alkaa yhtään mitään tekemään.  Ei hassumpi idea.  Listataan nyt sekin, että kun haet kuusta niin ota mukaan saha.  Ja jos käyt katselemassa sopivaa kuusta jo kesällä niin merkkaa se vaikka jollain värikkäällä nauhalla.  Välttämättä ei jälkikasvu löydä kun sanot että hakekaa se hyvä jonka katsoin kesällä. 

Eipä tässä tälle päivälle muuta, luulen että lähden virittämään kuuseen valoja.  Voi olla, että loput koristeet laitetaan paikoilleen saman tien.  Aamulla saa sitten herätä kuusen valoon istumaan.  Ihanaa!
 

kuusi on Make A Gif

Kommentit

 1. Se saha on kyllä aika ehdoton näissä kuusihommissa... :D
  Mietin aina kesällä möksällä, että pitäisi katsoo "sillä silmällä", mutta jotenkin se kesä menee miettimättä liioin kuusiasioita ja sitten jouluna on aina paniikki päällä kuusenhaussa...
  Lempeää jouluviikkoa ja nauttikaa kuusesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä etsimisessä on aina oma juttunsa, ja yleensä vasta kotona huomaa että se kuusi on toiselta puolelta kalju :)
   Kiitos ja ihanaa joulua sinnekin!

   Poista
 2. Ihanaa, kun on lunta! Ihana kuusenhakureissu, paljon kivempaa noin kuin vesisateessa ja rapaisena.

  VastaaPoista
 3. Mahtavan komea kuusi. Hyvää Joulua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kuvanottohetkellä kärryssä oli jo kaksi kuusta, siitä tuo muhkeus :)
   Hyvää joulua sinullekin <3

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit