AamullaVaikka olisin mieluusti nukkunut vähän pidempään, niin on näissä hiljaisissa aamuissa sitä jotain. Lempeää hämärää, ulkona ihan hiljaista (jos ei lasketa kissan ja koiran hippaleikin ääniä) ja lumisade.   Me jotka ollaan hereillä katsotaan vähän ohjelmia, poika isolta ruudulta ja minä tässä läppärin äärellä.   On lupa olla hetken aikaa laiska, koska  touhua on riittänyt.  Eilen sai jo kolata luntakin, mikä oli aika mahtavaa. 

Tänään on tiedossa lisää lumitöitä, mutta ei ihan vielä.  Odotellaan tässä että unikeot heräilee ja sitten lähdetään kuusimetsään.   Yläkerran hiljaisuudestä päätellen tässä ehtii hyvin keittää toisen kupin teetä ja katsoa vielä yhden jakson verran hömppää.

Onko se nyt ihan oikeasti sitten niin, että enää kolme yötä? 

Kommentit

 1. Ihana kuppi. Ja noi aamun hetket on just parhaita, tosin tänä aamuna olin kiitollinen kun kuopus nukkui kahdeksaan ja sain itsekin vähän pidemmät yöunet eilisten pikkujoulujen (jossa siis ihan autolla kyllä olin) jäljiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuppi on nätti, löysin sen indiskasta. Vetää niin paljon teetä että edes minä en jaksa kaikkea juoda kerralla... mutta en silti malta kaataa vajaata kupillista :)

   Aikaiset aamut on parhaita, paitsi jos on mentävä johonkin.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit