Suhteellisen laiska päivä

Albert lumisateessa, uus lipasto ja muovikuusi.

Tänään nousin kuudelta kun ensin herätti kissa, sitten koira. Kävin haukun kanssa lenkillä ja päätin laiskotella koko päivän. Ensin luin Varjojen huoneen (siitä lisää myöhemmin), join aamuteetä ihan hissukseen ja parin tunnin päästä join uudelleen aamuteetä eikä vieläkään ollut kiire minnekään. Parasta.  Sitten laitoin Albertin lumisadepalloon, kuuntelin monta kertaa putkeen kun Paula Vesala lauloi Paula Koivuniemeä ihanasti ja mietin mitä laittais  lipaston päälle ja seinälle. Päätin, että ei paljon mitään.  Katselin katonrajan piparikuviota ja mietin, että näyttääpäs se kivalta.  Passaa tähän aikaan vuodesta. Ajattelin joulunodotusta ja hain kaapista punaiset tyynynpäälliset keittiön puusohvalle.  

Ihastelin uutta pikkuista muovikuustani ja uutta tilavaa lipastoa, joka on ihana erityisesti koska sen laatikkoon mahtuu talouspaperirullat pystyyn!  Ah onnea.  

Viime viikko on ollut semmosta haipakkaa, että tänään ei juuri tämän suurempia asioita ole päässä viitsinyt pyöritellä.  Albertkin sanos, että aina ei tarvi olla tehokas eikä ajatella isoja: jos on väsy niin pienikin aivojumppa on aivan tarpeeksi.  Kaikki on kato suhteellista, sano Einstein.

Ja katos vaan, koska heräsin kuudelta, mulla on tässä vielä ruhtinaallisesti laiskottelutunteja jäljellä vaikka niitä on jo suoritettuna melkein kymmenen!   Kuulostaa melkein tehokkaalta, vai?

Kommentit

 1. Tehokkaasti rentouduttu! :)
  Tosi kivan näkönen lipasto ja sen ylämys.

  Odotan mielenkiinnolla sun näkemyksiä tuosta kirjasta, koska haluan kuulla tarviiko mun lukea se trilogia loppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lyhyesti voin sanoa, että ei ole mikään pakko lukea. Enemmän sanon sitten heti kun jaksan ajatukset naputella ulos...

   Poista
 2. Kuulostaa --- mukavalta päivältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli! Rakastan sitä, että ei ole menossa minnekään ja pystyy aivan rauhassa tekemään tai vaan olemaan...

   Poista
 3. Minäkin heräsin tänään aikaisin ja nautin kiireettömästä aamusta. Voi kun siellä näyttää kivalta. Pikku kuusi olis jo kiva. Kyllähän sitä marraskuussa voi kuusen hankkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät aamut <3

   Ja toki voi laittaa kuusen, minä tykkään just nyt kovasti metsäisistä sävyistä, enkä sillä tavalla miellä tuota suoraan pelkäksi joulujutuksi :)

   (Viime vuonna aloitin joulufiilistelyt jo syyskuun lopussa, että nyt mennään ihan aikataulusta jäljessä!)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit