*

 Kullervo lähtee sotaan ja koira ottaa päikkärit.

Kullervo tarttui viime viikolla mukaan kirppikseltä. Hän oli aika hintava kirppishankinnaksi (40€), huutonetistä olisi lähtenyt murto-osalla tuosta hinnasta, mutta minkäs teet kun ihastus iskee. Värit ja fiilis on vaan niin just sitä mikä tähän aikaan vuodesta uppoaa. Kuutamoyön sinistä ja syvää punaista... Ja niin vaan on Gallen-Kallelakin vetäissyt tuohon vähän piparireunaa sillan muodossa. Talvista folklorea.  Sitä samaa tyyliä jatkaa keittiön sohvalla lojuvat tyynyt. Folkkia kuviota ja folkimpaa tupsua.  Koirakin tykkää!

Ollaan Emman kanssa otettu rennosti. Lähtekööt Kullervo keskenänsä riehumaan, me ei nyt jakseta.  Kädet kipuilevat edelleen joten tietsikan naputtelu on nipistetty minimiin.  Tämän naputeltuani koitan taas pysyä visusti poissa läppärin ääreltä.  Otetaan kiitollisena vastaan vinkkejä millä on saatu kädet kuntoon yhdistelmästä golf- ja tenniskyynärpää sekä rannevaivat.  Käsillätekijälle aikalailla tylsä tila tämmöinen kun ei mihinkään voi tarttua. 


PS: Joulupukille vinkiksi, että minä en nyt sitten halua niitä kaikkia muita kalevalalautasia, tämä on niistä hienoin.  Sen sijaan semmoinen peltinen vedettävä slaavitanssijatyttö vois olla ihan hyvä vaihtoehto.  Tai sininen kånkenin reppu nahkahihnoilla (saatan ostaa tämän kyllä itse ennen joulua). Ja sitten oli jokin muukin juttu, mutta en nyt muista... palataan asiaan myöhemmin.  Ai niin, karaokelaitteet!   Semmonen lista tänä vuonna.

Kommentit

 1. Voi, mikä ihana maastonakki siellä soffannurkassa, virtuaalisesti *raps *raps!
  Kullervo on oikein kiva, vaikken näistä Arabian seinälautasista aiemmin ole innostunutkaan. Talvinen folklore on oikein passelisti sanottu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Emma on tommonen kainaloonkaivautuja. Tämän lisäksi tykkäsin siitä velisurmaajalautasesta, mutta aiheena se on ehkä vähän turhan synkkä sitten :D

   Poista
 2. Rapsutuksia sohvaperunalle<3.
  Tää meidän käsivaiva on varmaan kroonista eli koko ajan pitäis huoltaa.
  Työasento, käsituki, venyttely, hieronta. Itse kävin juuri eilen fysioterapeutin juttusilla. Antoi venyttelyohjeita ja muistutti taukojumpasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emma kiittää!

   Joo, tältä olisi pitkälti voitu välttyä jos jaksaisin käydä siellä punttisalilla ja hoitaisin kuntoa samalla intensiteetillä kuin järjestelen kuvia seinälle... Mutta josko tällä kertaa sitten jo osaisi alottaa ja sitten jatkaa sitä kuntoilua...

   Poista
 3. Ihana karvajalka!
  Kyllä se vaan on niin että nää kyynärpäät ja ranteet, nilkat ja muut paranee vaan levolla. Maailman tylsimmällä lääkkeellä. Tulehduskipulääkkeet auttaa kipuun mutta eivät poista vaivaa. Työkaveri leikattiin just rannevaivan vuoksi. Löytyi joku hermopinne syyksi. Oli ihan tyytyväinen kun löytyi syy kipuiluun ja vielä tyytyväisempi että se luvattiin korjata. Aika näyttää korjautuiko. Toivottavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinhän se on. Onneksi olen hyvä laiskottelemaankin...

   Tänään kävin fysioterapeutilla, ja siellä todettiin koko kropan olevan kutakuinkin jumissa. Ongelmana on kireät lihaskalvot ja aikas kiukkuiset hermojumit. Ihanasti ammattilainen niitä sai jo avattua, mutta kyllä mussa vielä työtä on! Oli ihan hauskaa kun sormi tökkäsi yhtä kohtaa ja koko nainen (siis minä) hytkyi ja sätkyi.

   Poista
 4. Oi, minun mies on Kalevala fani ja tykkää sisustaakin, joten tässäpä hyvä lahjaidea! Kiitos!

  ...toivottavasti se ei lue tätä kommenttia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, oleppa hyvä!

   Sovitaan, että jos lukee, niin ei tunnusta ja esittää sitten yllättynyttä ;)

   Poista
 5. Voi Emmaa, joko kissat ja koiraeläin ymmärtävät toisiaan? Minusta on vähän tylsää, että näistä keräilylautasista on vain lautasia, aattele jos vois ryystää kahvinsa Kullervosta tai syödä puuronsa niiltä ihanilta Topeliuksen saduilla kuvitetuilta lautasilta. Ja tekihän Arabia joskus vessanpönttöjäkin, Kalevala-pönttö, se vasta olis jotakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tulevat jo kovasti toimeen, Zorro tykkää painia Emman kanssa vaikken tajua miksi. Tuo nakertaja puree sitä ja kissa mouruaa, mutta jää kuitenkin irti päästyään taas odottamaan että hyppäiskö toinen uudestaan niskaan ? Kuka noita tajuaa...

   Ja ai vitsi, nyt kyllä aivo sulaa! Mitä ideoita! Todellakin joisin kullervokupista ja puurokin saattais maistua niin komealta lautaselta... Ja toi pönttö... se vois olla tosi hardcorefaneille! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit