Lumi ei haittaa

Taas näitä pihlajanmarjoja, mutta nyt enemmän lunta!  Ja valoa!

Lumi ei haittaa, paitsi jos olet oikein vanha puu. Jos minulta kysytään niin lumi on oikein nättiä ja se piilottaa kätevästi kaikki kesken jääneet syyshommelit...  Eli meidän tapauksessa kaikki syyshommelit koska suunnilleen mitään ei saatu aikaiseksi niiden suhteen.  Mutta nyt on vaan niin nättiä ja rauhallista.  Siellä ne kastelukannut odottaa ensi kesää hangen alla ja potkulautakin löytynee sopivasti kun tiet on taas sulat. 

Mutta kaikki ei jaksa lunta.  Kun ensin satoi isolla mitalla vettä, sitten räntää ja sitten lunta niin meidän ihana iso tuomi totesi että nyt riitti. Koko illan se valitti, natisi ja paukkui, ja jossain vaiheessa yöllä se rysäytti kaikki kolme suurta haaraansa pitkin pihaa.  Aamulla sekä minä että mies lähdettiin töihin kuudeksi, ja toinen meistä joutui tarttumaan moottorisahaan ennen kuin pääsi matkaan.  (Onneksi mun työpaikka on kävelymatkan päässä). 

Tänään huomasin, että toisella puolella pihaa olevat kolme oikein vanhaa koivua näyttävät sen verran valmiilta luovuttamaan että ne täytyy kaataa.  Samaa mieltä lienevät naapurin  rivitalon autoilijat, jotka parkkeeraa kulkuneuvonsa niiden samaisten koivujen katveeseen.  Itse ei kaatohommiin uskalleta alkaa, siinä voi mennä mäsäksi sekä oma talo, pätkä rivitalosta, että ne naapureiden autot. Osaava puunkaataja tulee sen homman tekemään. 

Että ei lopu tekeminen omakotiasujalla.  Paitsi meikäläisellä, jonka käteen iski käyttökielto.  Ei voi tehdä lumitöitä, ei raivaustöitä.  Ei voi kantaa puita, tiskata eikä oikein mitään missä täytyy painaa, puristaa tai naputtaa ja klikata (auau).  Koiraa ja kissoja voi rapsutella, sitten voi köllötellä ja lueskella.  Että ei toisaalta hassumpi sairaus tämmöinen tulehdustila.   

Kommentit

  1. Oijoi, toinen hiirikättä ja golfkyynerpäätä poteva täällä. Pitäähän se jonkun viihdytysjoukoissa olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi meitä polosia! Ja täällä terveytemme uhalla naputellaan menemään. ;D (Koitan kyllä kovasti käyttää vasenta kättä)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit