Asioita joista melkein bloggasin tällä viikolla:

Stadissa shoppailtua: leimasimia ja kalenteri Tigeristä ja Granitista. 

 - Helsinki.  Noku kävin jossain, niin voishan siitä blogata.  Toisaalta silloin oli se ravintolapäivä ja silti söin tylsästi Burger Kingissä.  Enkä edes ottanut kuvaa annoksesta. Hmm.

- Olisin voinut kerrankin osallistua semmoiseen bloggareiden skumppa-näyttely-tilaisuuteen, mutta kun ne kaverit...  Enkä kyllä yhtään tykkää skumpastakaan. Tigerissä kävin. Ihan mahtis paikka!

- Vihreä väri.  Olen diggaillut tuota metsänvihreää, ja nyt luin jostain että se on trendi.  Meni jotenkin huvi koko asiasta.  Minusta se on kiva väri ja nyt se on jotenkin vähemmän oma juttu muka?

- #lumbersexual.  Herrajumala.  Olen naimisissa tuommoisen partaäijän kanssa, ja yhtäkkiä sekin on joku trendi. Minäkin haluan olla muoti-ilmiö!! #tavisnainen

- Musa.  Olen pärjännyt vuosia BR-leluista ostetulla cd-mankalla, mutta nyt on saatava jostain joku vehje millä saa toistettua musiikin vähän muhkeammin. Koska tyttöjen illan herättämä nostalgia.  Ei kuulosta grunge miltään läppärin äänentoiston lannistamana.

- Joulumusa!  Spotify ja kaikki joulumusa mitä ikinä!   Ei voi edes siivota kun pitää kuunnella joulumusaa ja nostalgiamusaa kuulokkeilla koska ainoastaan niiden kautta biisi kuulostaa siltä kuin pitää.    

Siinä tämän viikon pääni sisäisiä puheenaiheita. Mites muilla? 

Kommentit

 1. Ihan mainio lista, näitä vaillinaisia bloggausaiheita kyllä kertyy, jotka eivät syystä tai toisesta pääse koskaan eetteriin. Mulla on ollut viime aikoina niin kiirettä, että en ole edes päässyt ideoiden asteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sitä aina kerkeä tai viitsi. Joskus tekee mieli laittaa blogiin kaikki ja toisinaan ei mitään :)

   Poista
 2. Pari viikkoa on mennyt näin: Tästä tapetoinnista vois ottaa kuvia ihan kamerallakin ja laittaa blogiin. No eipä tullut kuvattua, eipä tullut päivitettyä, näkyyhän ne sitten joskus siellä taustalla. Vois ottaa juhlista kuvia, en ottanut. Nyt meil ois siistiä, eipä ole enää. Nyt paistaa joku valo taivaalla, kuvaa nyt äkkiä jotain, no mitäs, homeisia hedelmiä kauniissa kulhossa ja tiskivuorta tiskipöydällä. Heitä ne hedelmät mäkeen ja tiskaa, varmaan ei oo enää sitä valoilmiötä siellä taivaalla.

  Ai on metsänvihreä joku trendi? Meillä ois yks pönikkä virhesävytettyä maalia, se maksoi ehkä vitosen, mielestäni se on metsänvihreä, tosi tumman metsän, ehkä havumetsän, maalaisinkohan sillä jotakin, olisin ehkä trendikäs sitten. Toisaalta kyllä mä lasken itseni eniten siihen sammaleenvihreäkastiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin. Yhtenä päivänä kun paistaa aurinko niin ei jaksa kaivaa kameraa, tuijottelee vaan sitä auringon valaisemaa läiskää seinällä tyytyväisenä. Tätä varten on onneksi tuo instagram, jonne dokumentoin sitten tämmöiset ;)

   Joo trendi se kuule on. Ehkä sä olet nyt kuitenkin edelläkävijä tai aikaasi jäljessä sammalenvihreinesi :D Eikös jossain vaiheessa 90-luvulla ollut melko kuumaa kamaa sammalen- tai metsänvihreät housut? Oliko ne nyt farkkua vai peräti vakosamettia? Harmi etten ikinä saanut sellaisia. JA itseasiassa juuri tätä naputellessa muistan kesällä nähneeni jossain fäshöönsivustolla maininnan, että tosi hardcore fäshönistat pukeutuu nyt (tai siis silloin kesällä) taviksiksi. Että sen hetken olin minäkin trendikäs.

   Poista
  2. (Tosin en ole ikinä nähny sen näköisiä taviksia kuin miltä ne muotiversiot näyttivät).

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit