Eka luukku avattu!


Täällä on viritelty joulufiilistä.  Vähän siivottiin, leviteltiin joulukoristeita ja ostettiin piparitaikinaa että päästiin testaamaan uudet muotit.   Ei olleet ihan yhtä toimivia nämä minionit kuin viime vuonna ostetut star wars -muotit.  Sen verran hennommat kuviot muotti painoi, että ne ukkelien paistuessa vähän pullistui piiloon.  Empiirinen leipomistekninen testi osoittaa selkeän eron Darth Vaderiin jo tuossa tekovaiheessa.   Hauskat muotit silti ja toki piparit maistuu ihan yhtä hyviltä disainista riippumatta.  Ens jouluksi taas jotkut uudet sitten!

Päätin leikata hirveät määrät lumihiutaleita ikkunoihin kun ulkona niitä ei näy, mutta kädet ne vaan kiukuttelee edelleen.  Kaksi hiutaletta sain tehtyä ja niistäkin toinen on ruma.  Oivoi.   Mutta jos tässä hiutaleen päivässä leikkaa ja ottaa sen ihan fyysisen harjoittelun kannalta niin luvassa lienee valkea joulu.  Ainakin mielikuvissa.   

Joulukalenteritkin on valmiusasemissa, minä onnekas ostin omani partiolaisilta ja sain avata ekan luukun jo tänään!  Vähänkö oli kivaa.  Jälkikasvu saa odottaa huomisaamuun jos eivät jo ole kurkkineet kaikkia luukkujansa läpi.  Vähän epäilen että näin on saattanut taas käydä.  

Joulufiilistelyn virallisti deeveedeeltä katsottu Joulupukki ja noitarumpu, illalla ajattelin katsoa vielä koiraseuralaisen kanssa Love, actuallyn.  Ihan tuntuu kivalta vetää tämmöinen tuhti annos jouluilua niin ei aamulla säikähdä kun kalenterissa lukee joulukuu. Vielä kun saisi kaivettua lahjat kätköistä niin voisi alkaa paketoimaan.  Ah, joo, täytyykin muistaa hommata paperia. 

Lumisade olis kyllä kiva!

Edit:  Pakko lisätä :)


Kommentit

 1. Siis onko tuollaisiakin piparimuotteja?? Ihan uusi maailma taas avautuu :D Alkaa meillä vanhempi poika olla jo siinä iässä, että kaikki tällaiset kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis on, eikös oo mahtavaa! Ebay on se taikapaikka mistä löytyy nämä ja moni muu hauska juttu :) Hakusanaksi vaan "cartoon cookie stamp" (Tai vaikka "star wars cookie stamp" jos haluaa olla täsmällinen.) Ehtii vielä jouluksi kun katsoo vähän mistä päin maailmaa tilaa :)

   Poista
  2. Oo kiitos vinkistä! Täytyypä tutkailla :)

   Poista
 2. Oi vitsi! Nuo ois ihan huippuja, mutten oikein uskalla ulkomailta tilailla. :) Minion-muotti saattaisi toimia hyvin suolataikinan/taikataikinan kanssa, se kun ei nouse. Tosin eipä niitä voi sitten syödäkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paypalin kautta hoidan nuo ulkomaan ostokset niin ei tarvitse jaella luottokorttitietoja mihin sattuu muutaman euron takia. :) Ollaan miehen kanssa aika tottuneita tekemään kaikenlaisia pieniä ostoksia etenkin ebayn kautta, eikä ole koskaan tullut vastaan mitään kummallista! Toki toimitusajat jostain Hong Kongista saattaa olla vähän pitkät, mutta nekin yleensä mainitaan heti siellä tiedoissa.

   Poista
 3. Hiihii, luin tuon jouluilua, että joulu-ilua. Vähän niinku pohojanmaan murteella :)

  VastaaPoista
 4. Aika huikeita pipareita teillä! Ja kääk, olenko mä päivän myöhässä tuon partiolaisten kalenterin kans??? No toisaalta tänään saan avata kaksi luukkua ja joo, en ole vielä avannut edes sitä ensimmäistä....

  VastaaPoista
 5. Joo nämä erilaiset pipariukkelit on hauskoja :) Ja voi höh nyt kun et huomannut tuota bonusluukkua, mutta onneksi sen saa auki myöhässäkin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit