Santa is Coming

Afrikka on siinä, mutta ei ehkä jäädäkseen.  Sängynpääty sai kuitenkin jo mennä vintille.

Kun mies vaihtaa petivaatteet, lakana on lakana.  Siinä ei suotta jäädä miettimään, että minkä väriset tällä kertaa laittais.  Ei tule mieleen, että tekisi mieli enemmän yhdenlaista lakanaa kuin toisenlaista lakanaa.  Tai että voisi pedata samanlaiset lakanat kahdelle peitolle.  Lakana on lakana, funktio on se mikä merkkaa.  Sitäpaitsi viime aikojen keleihin passaa aivan hyvin, että tyyny julistaa joulupukin olevan tulossa.  

Mutta lakanoista puheenollen ostosvinkki: tilasin äitienpäivän kunniaksi pellavalakanat kun bongasin vahingossa (googlaillessani pellavalakanoita), että netAnttilassa on just -40 prossaa alennusta pussilakanoista. Hintaa tyynyliinan (ostettava erikseen, mikä on vähän hölmöä) ja pussilakanan setille jäi 35,90€.  Ihan vaan tiedoksi jos vaikka joku muukin on haaveillut pellavasta.  Koska lakanoista voi todellakin vaikka haaveilla. Ettäs tiedät, mies.

Kumpikaan meistä ei muuten petaa sänkyä.

Kommentit

 1. Miehet ;) Kivasti löysit pellavalakanat ihan vahingossa. Mukavaa ja vähälumista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on ne semmosia kyllä :)

   Googlatessa joskus sattuu näitä vahinkoja... hups. Ei muuten tullut enää lunta, ehkä ne helteet alkaa ihan pian!

   Poista
 2. No mutta hei, se sentään laittaa lakanat!
  Afrikka sopii hyvin tuohon sängyn päädyksi ja varmasti ne pellavalakanatkin. Tulen sitten ihailemaan niitä kesemmällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdennetään kuitenkin, että aika harvoin, eikä koskaan omasta aloitteesta :D

   Poista
 3. Silleen mukavan räväkästi pedattu sänky! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin ennakkoluuloton yhdistelmä noin sisustusmielessä :)

   Poista
  2. ... Ja sitten toisaalta: ne on kuitenkin vaan lakanat :D

   Poista
 4. Iloiset lakanat kuitenkin. :) Mä muistan aina, miten oikeasti oli hermo palaa, kun miehellä oli kavereita kylässä ja se oli sit katsonut parhaaksi vieraiden petata sänkyihin alulakanoiksi kaikki mun hienot, käsinvirkatuilla pitseillä koristellut lakanani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauheeta, kyllä pitäis järjestää joku lakanaperehdytys että tällaiselta vältyttäisiin :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Joo, vähän sama tunne kuin lasten askartelujen kanssa!

   Poista
 6. Ihan sama juttu kaiken muunkin kanssa. Imurointi on imurointia, ei esimerkiksi tavaroiden asettelua paikoilleen samalla, tiskaaminen on tiskaamista, ei pöytien pyyhkimistä, ruuanlaitto on ruuanlaittoa, ei jälkien korjaamista, kaupasta tuodaan vaan kaks maitoa ja leipä, niinkun pyydettiin. Kyllä ne on hassuja noi miehet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just noin. Korkeintaan imuroidessa voi nostella niitä tavaroita sohvalle tai pöydille. Ja kaupasta aina leipää ja maitoa, muu menee aivan rakettitieteilyksi :) Kerran kauan sitten kirjoitin sille kauppalistan, jossa oli mm. "tomaatti" ja "hiiva". Toi yhden tomaatin, ei hiivaa, mutta toi sukkahousut, joita ei ollut listassa lainkaan. Vieläkin mietin mitä mystistä sillä reissulla tapahtui! ;D

   Poista
  2. Oho, yllätti. Kannattaa yllättää vaan harvoin, niin jää mieleen (motto, jota olen nähnyt toteuttavan).

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit