Paras. Munkki. Ikinä.Minun ihka ensimmäiset munkkirinkelit, ja parhaat mitä oon ikinä syöny. En edes valehtele.  Kuohkeita, pumpseita, nättejä ja vienosti sitruunaisia herkkuja, nam.  (Reseptin googlasin Kinuskikissan blogista).  Tekeminen oli  kivaa kun ei pidetty turhan tiukkaa aikataulua ja ohje oli onneksi niin tyhjentävä, ettei tarvinnut ensikertalaisen pähkäillä missään kohdassa. Viimeisenä päätettiin vielä kuorruttaa pullat kirpeesti ja roiskittiin vähän strösseliä juhlavuuden nimissä.  Ruoka haettiin valmiina pitseriasta - eihän sitä nyt sentään kaikkea viitsi itse tehdä.  

Tänään ohjelmassa: lisää munkkia.  Sen pidemmälle ei ole kai tarpeellista suunnitellakaan?

Kommentit

 1. Mua vähän naurattaa. Me haettiin eilisillan ruoka kaupan pakastealtaasta, koska munkkitaikina oli kohoamassa ja fokusoitiin niihin. Mä katsoin myös Kinuskikissan reseptin. Mutta tehtiin Sunnuntai-vehnäjauhon kyljessä olevalla pullareseptillä ja lisättiin vaan ohjeeseen yksi kananmuna, koska kinuskikissan ohjeessa oli enemmän munaa. Muuten ohjeet ovat about yksi yhteen. Hyviä tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tällaisissa tilanteissa pitää vähän priorisoida :D Tärkeintä on munkit.

   Poista
 2. Pumpseaa vappua Tiina! (En kyllä ollut aivan varma tuon ensimmäisen sanan taipumisesta, mutta hauska uusi sana se kuitenkin oli ja aion hokea sitä nyt, kuten pienet lapset, kun oppivat uuden sanan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, oli aika pumpsea, vaikka päädyin siivoamaan, mistä olin vähän pettynyt. Mahtava sivistää näin ihmisiä ja laajentaa sanavarastoa :D

   Poista
 3. Samalla reseptillä leivottiin meidänkin munkit tänä vappuna! Hyviä tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti kyllä kätevä kun reseptit on niin helposti saatavilla! Kyllä varmaan käytän tätä samaa ens vappunakin.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit