Old Skool Pinterest

Vihko.  Koska sitä uskaltaa selata myös ukonilmalla.

Tuli sade ja vesitti terassintekoaikeet, vaan ei se mitään, keksin muuta tekemistä.  Mulla on liimapuikko ja old skool kuvapalvelin, jota myös vihkoksi kutsutaan.   Löysin sen sattumalta kun etsin yhtä toista vihkoa, johon puolestaan olen piirrellyt remppasuunnitelmia.  Ajattelin leikkiä, että olen kesämökillä jossa ei ole sähköä.  Kuuntelen sadetta ja välillä vähän Rootsia, kai siellä mökillä vois sen verran sähköä olla. Liimailen kivoja kuvia vihkoon.  Siihen toiseen vihkoon piirtelen muiden suunnitelmien jatkoksi terassia ja pergolaa.

Pieni omakohtainen makuanalyysi: eniten vihkoon kerätyistä kuvista kolahti ne, joissa ei näy milloin minkäkin hetken kuumimmat sisustustrendit.  Ja sitten toi keittiön yläkaappien poistaminen kyllä tuntuis edelleen hirveen kivalta idealta.  Yritin vähän lobata sitä miehelle, kun ei nyt tuonne pihahommiin päästä, mutta jostain syystä se ei innostunut tekemään mun kanssa keittiöremppaa pienenä välihommana. Ihme tyyppi.

Toisaalta, kevyt askartelu ja asioiden suunnittelu on ihan hyvä tapa käyttää sateinen lomapäivä.

Kommentit

 1. No minähän olen kanssa näitä liimapuikko ja vihko -tyyppejä. Se on vaan kivaa puuhastelua ja niitä on hauska selailla ikuisen ruudulla istumisen vastapainona. Erittäin hyvää sadepäivän aktiviteettia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä jotain taikaa on, ja kuviakin kattelee vähän eri silmällä kun niitä saa käsitellä ihan konkreettisesti :)

   Poista
 2. Kannatan! Tätä pnterest mallia nimittäin...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit