Huumaa


On luettu Taikatalvea ja vaivuttu muumihuumaan.  Ai vitsi, miten olen ihan uudelleen rakastunut Toven tarinoihin. Siitä onkin tosin aikaa kun ne on tullut viimeksi luettua.  Niin paljon Taikatalvi ihastutti, että piti uhmata vinttikomeron laatikkovuoria ja kaivaa esille uimahuone. Aika loppuun leikitty tämäkin, meidän kakarat on aika tehokasta sakkia.  Vaan ei se mitään, kyllä näilläkin leikit saa aikaiseksi. Tiedän koska kokeilin.  Ei haittaa niin kauheesti vaikka jäärouvalla ei ole raajoja tai lumihevosella luutahäntää, mutta se kyllä vähän harmittaa että myy on hukannut surffaustarjottimensa.  (Ja toisen kätensä).

Tunnustan, että tämäkin rakkaus sai kukkaron nyörit heltiämään ja etsin aamupäivällä kiihkeästi huutonetistä puuttuvia hahmoja. Posti tuo siis tässä joku päivä ainakin Tuutikin ja esi-isän.  (Jee, esi-isä!)  Jos jollain on ylimääräinen pikku myy tarjottiminee niin saa tarjota.   

PS:  Lapset ei ole tänä vuonna kirjoittaneet lainkaan lahjalistoja, mutta kun näillä leikin -köh tai siis- leikittiin, niin kuopus päätti toivoa joulupukilta ehjää settiä.  Informoin, että näitä ei kyllä enää valmisteta ja sain vastaukseksi hitaan katseen ja selvennyksen: Niin mä toivonkin näitä joulupukilta.  Nih.

Kommentit

 1. Ai jumankeuta ne on nokkelia!
  Supalaaav! <3
  Ja sinä siellä pikku Myy. Ja Uimahuone! :D
  Käden osaan kyllä tunnistaa jos vastaan kulkee mutta millanen se surffaustarjotin on?!
  Täytyy vissiin kaivaa Muumitarinat esille,
  saas nähdä suostuuko noi vielä kuuntelemaan.

  VastaaPoista
 2. Sou mats laav <3

  Kato se on se muumimamman paras perintötarjotin jota ei koskaan käytetty, mutta kiillotettiin kerran vuodessa. Se hopeinen, joka roikkui siinä nauhassa seinällä ja myy vei sen koska sillä on parempi laskea mäkeä kuin pahvilaatikolla. Sitten se värkkäsi siihen vielä purjeen ja rupes surffaamaan!

  En kestä.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin nauretaan nokkeluudelle, kyllä ne osaa :D

  VastaaPoista
 4. Vaahteramäen emäntä, ihanat kakarat <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit