Aina joku langanpää


Itsellenikin olen tehnyt lapaset, siniset ja kivat.  Ovat kämmenpuolelta identtiset anopin lapasten kanssa.   Nämä on jo käytössä hyväksi todetut, lämpimät ja sopivan kokoiset, mutta mikäs siinä on kun kaikki langanpäät on edelleen päättelemättä sisäpuolelta...   Ehkä nää on tällaiset salaisuuslapaset? Että hahaa ette tiiä, mullon täällä langanpätkiä!  Paitsi nyt tietysti osa tietää.  Hmm.  Emmää silti taida jaksaa ruveta just nyt päättelemään.   Jopas kuitenkin joku muistuttaisi niistä anopin lapasista, olisi varmaan hyvä niistä langanpäät piilotella ennen kuin antaa lahjan.

Muita asioita joita välttelen:
- Makaronivelli
- Kengät jotka pitää työstää jalkaan.  Siis nauhalliset kengät.
- Farkut kotioloissa
- Siivoaminen
- Kuntosali
- Se viime viikolla ostamani uusi tyyny.  Auts mun niskojani. 

Kommentit

 1. Voi miten kauniit!
  Ja eihän farkkuja todellakaan voi pitää kotioloissa t.kokopaivakalsareissa@kotiaiti.com

  VastaaPoista
 2. Onpa upeat lapaset! Voi, minäkin haluaisin osata neuloa, mutta tarvitsisin anopin pitelemään kädestä. :D

  Minäkin olen vältellyt siivoamista ja keskittynyt iltaisin muun muassa askarteluun. Se on paljon kivempaa. Farkkuja en käytä koskaa kotona, ellei sitten ole vieraita, joille pitää esittää. :D

  VastaaPoista
 3. Makaronivelliä sietääkin vältellä, voit vältellä sitä koko loppuelämäsi, annan luvan.
  Mutta että mitkä vanttuut, ihan hulluthan noi on, jos ne olis mun, kulkisin unissakävelijäkävelyä kaupungissa, että kaikki näkis mitkä upeet kätösten lämmittäjät mulla olis!

  VastaaPoista
 4. Upeat lapaset :) Päättely vaan on ihan vihonviimoista puuhaa, joten on noi kirjoneuleet vielä kokeilematta.

  T: kotona aina kamalimmissa/ ihanimmissa kalsareissa

  VastaaPoista
 5. Käsittämättömän upeat lapaset!
  Päättely on tosiaan ikävämpää kuin itse kutominen ja kestääkin monasti kauemmin.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat lapaset, tosi kaunis kuvio. Itse aloitin joskus kesällä jo Kainuun lapasten neulomisen, en vaan ole jaksanut moneen kuukauteen enää niihin koskea =D Lankojen päättely ahdistaa jo valmiiksi....

  VastaaPoista
 7. Uuuuh... makaronivelli! Hyh! :) On muuten aivan ihanat lapaset, mitäpä siitä jos ne ovat päättelemättä. Niin kauniit!

  VastaaPoista
 8. Maiju, juu en tajua ihmisiä, jotka jaksaa olla tyylikkäitä kellon ympäri. Mä hyppään pyjamahousuihin heti kun pääsen töistä kotiin :)

  #galmourialakeuksilla

  Kiki, sama homma, kaikkea kivaa on tullut tehtyä aika tehokkaasti :) Toisaalta kohta on joulu, ja sitä ennen pitää kuitenkin pikkasen siivota. Joten säästän sen siivouksen sinne, ettei tarvi moneen kertaan tehdä...

  Tuikkis, kiitos, aion vältellä koko ikäni, ihan ehdottomasti ruokainhokki ylitse muiden!

  Haha! Taidankin lähteä iltalenkille ihan Herra Hakkaraisina!

  Laura, Mulla loppuu mielenkiinto aina päättelyyn, mieluummin aloitan heti jotain uutta! Kalsarirakkautta näemmä liikkeellä <3

  Liivia, kiitos :) Tämä päättelyn vaikeus on vaivannut mua aina, ei jotenkin viitsi.

  piitzi, kiitti, kuvioinspistä kaivoin taas pinterestistä, on osoittautunut oikein mainioksi paikaksi löytää kivoja malleja!

  Annukka, lapsuuden traumoja on tuosta mössöstä tarpeeksi kun perheeseen kuului muutama kummajainen jotka tykkäsi siitä.. yhh. Lapaset on minustakin ihanat, ja itseni tuntien jätin langanpätkät oikein pitkiksi, että ei ne sieltä purkautumaan lähde :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat lapaset! Miten ne langanpäiden päättelyt on aina yhtä hankalan tuntuiset kuin farkut kotioloissa :O)

  VastaaPoista
 10. Minna, kiitti, meitä päättelyrajoitteisia näyttää olevan aika paljon :)

  VastaaPoista
 11. Onpa tosi kauniit! Ja ei huolta, mulla on ollut jo pitkään aktiivisessa käytössä yksi muita ihania -pipo, jonka langanpäät suloisesti lämmittävät siellä pipon sisällä ;)

  VastaaPoista
 12. eilen tein, nonni, mä arvasin :) Suutarin lapsilla ei ole kenkiä ja ompelijattaret ei jaksa omia kamppeitansa huolitella ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit