Himo


Kesken kaiken hyvä tässä näin lillutelun iski ankara himotus.  Ensinnäkin se hieno enon piikkikynttelikkö, sitä olen himoinnut muutaman viikon.  Samanlainen ensisilmäyshimotus iski kun näin sikarimummotyynyn ihan äsken lehden sivulla. Suurin ja vaikein himotus löytyi niinkin epäkaupallisesta paikasta kuin kirjasto.  Lainattiin pojan kanssa suuren suuri kirja, jossa on kauniita kuvia ihmeellisistä paikoista, ja kun yhdellä aukeamalla tuli vastaan käkkäräinen puu, iski todella todella iso himotus lähteä Aruballe kiipeilemään puissa ja kahlaamaan meressä.  

Nythän on niin, että kenelläkään tässä perheessä ei ole edes voimassaolevaa passia, eikä matkailu ole kertakaikkiaan koskaan ollut rahallisesti vaihtoehto, mutta voihan sitä haaveilla.  Ja voi säästää.  Tai voi haaveilla säästävänsä.   Voisi myös ajatella, että koska ei ole tuhansia euroja millä veisi viisihenkisen perheensä Aruballe, voi ihan hyvin sijoittaa kolmekymppiä hienoon kynttelikköön.  (Yli viiskymppiä tyynystä sen sijaan on ihan liikaa).  Tai sitten voi ajatella, että jos jättää piikkikynttelikön ostamatta, saattaa olla jo kolmeakymmentä euroa lähempänä Arubaa. Täytyy vain piilottaa se kolmekymppiä hyvin, ettei puuttuvat portaat tai terassi tai vessan viimeistely, rapun kaiteet, pönttöuunin uusiminen tai ruokakaupan hyllyt ala vaatia osingolle.

Oikein ihanaa vuoden vaihtumista kaikille, toteutukoon ensi vuonna jokaiselle ainakin yksi unelma!

Kommentit

 1. Hyvät haaveet sulla :-) Meillä vähän sama meininki, eipä tarvi matkustella kun jokainen irtoava penni menee taloon tai ruokakauppaan. Mutta jospa sitten eläkepäivillä, ihan kahdestaan...? :-)

  VastaaPoista
 2. Lyde, no eikös olekin joo :)

  Pitkään aikaan ei ole edes tehnyt mieli matkustella, mutta nyt haluaisin näyttää lapsille jonkun äärettömän kauniin ja lämpimän hiekkarannan. Siis niinku mieluiten heti :D

  Ehkä mä koitan ensin säästää niitä passeja varten?

  VastaaPoista
 3. Meillä vähän sama homma, parin kuukauden päästä menee kaikilla passit vanhaksi, ja nekun maksaa melkein satkun kappale kuvineen, niin siinä sitä onkin säästämistä kahdeksan henkilön passeihin... :-D

  VastaaPoista
 4. Auts, on kyllä arvokasta tavaraa :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit