Hups


Vuosi sitten marraskuussa lähti keittiöstä keltaiset seinät, ja samalla teemalla jatketaan.  Taloon muutettaessa oli meikäläisellä vahva karkkivärikausi meneillään, nyt tuntuu siltä että kaipaan rauhallisuutta ja tasaisuutta.  Tylsyys saa kyllä edelleen pysyä kaukana poissa.  

Niin että kun mä vähän kokeilin ohi mennessäni makkarin tapetin reunasta, niin sehän lähti taas irtoamaan kuin unelma.  Juoksin hakemaan meisselin että sain lamput irti seinästä, ja varttia myöhemmin istun tässä tyytyväisenä.  Mulla on nyt valkoista seinää makkarissa ja olen siitä kovasti tyytyväinen.  Aika karski pohjamaalihan siellä nyt vaan paistaa, mutta toisaalta tykkään siitä hitsisti enemmän kuin tuosta tipunkeltaisesta. Sitäpaitsi, makkarin seinät oli selvästi mun kanssa samaa mieltä, että tapetin oli aika lähteä.  Muutenhan se olisi pistänyt edes vähän vastaan... Eiks niin? Oon aika varma, että remontointioppikirjoissa puhutaan jotain sellasta.

Aika mukava aamupäivä siis, tuleekin kiire harjata vähän tukkaa ennen kuin juoksen tästä töihin.

Kommentit

 1. Ai siellä olikin tollanen tapetti! :D
  Minä muistelin, että siellä on keltasena sitä samaa kuin leikkihuoneessa sinisenä. Onneksi ylireagoin ennen kuin otin selvää asiasta - kuten aina. :)

  VastaaPoista
 2. Maija, kiurujen yötä on makkarin kaappien ovissa :)

  Se on kyllä osittain kärsinyt sen verran, että joutuu lähtemään myös...

  VastaaPoista
 3. Ohhoh. Jääkö ne nyt valkoiseksi vai tuleeko sinne uus tapetti?

  VastaaPoista
 4. Tuikkis, saavat jäädä nyt joksikiin aikaa ihan raakasti valkoisiksi. Varmaankin maalaan seinät, koska tapetit ei mahdu nyt budjettiin... Kalkkimaali kyllä kiinnostaisi tosi paljon!

  VastaaPoista
 5. Taatusti siellä remonttiopuksissa just noin sanotaan.
  Meisselille olis tarvetta täälläkin,
  Kukahan tuplais nää vuorokauden tunnit jotta tässä ehtis jotain muutakin kun vähän harjata tukkaa. ;)

  "Aseurin Specimen" täälä kertaa :D

  VastaaPoista
 6. Hihiii :DDD Siis todellakin oli aika lähteä, jos suorastaan itse hyppäävät alas seinältä.

  Sulla on selvästi sama kausi menossa, kun mulla. Blogin nimessä saa vielä värit loistaa, mutta kotona niitä maalataan ahrerasti pienemmälle.

  VastaaPoista
 7. Nanskunen, nonni, mä tiesin. Mä olen näissä kutomis- ja tapetinrepimis- sun muissa puuskissani päätynyt jättämään siivoukset väliin. Kun aika ei vaan riitä kaikkeen.

  Oukkidoukki, vahvistukset kohillaan :)

  Laura, no näinpä. Ihan sama juttu, varsinkin nuo pastelliset värit saa kyytiä, en oikein jaksa niitä nyt katella. Kaipaan sellasta karskimpaa ja karumpaa ympärille.

  Paitsi nämä tämän yhden huoneen siniset kiurut saa kyllä edelleen sydämen sykkimään!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit