6


Lunta senkun tupruttaa lisää, ja kyllä mulle kelpaa!  Laitoin upeimmat buutsit jalkaan ja leikin vähän paparazzia kinoksissa itsenäisyyspäivän kunniaksi.  Pesonen ei ollut ihan yhtä innoissaan, mutta minä tykkään tällaisesta kyllä kissankin puolesta.   Päivän suunnitelmissa on repiä makkarin loput tapetit ja siivota joku nurkka, lukea Taikatalvi ja katsoa joku jouluohjelma lasten kanssa.  Ai joo, jossain välissä pitää vissin lumikolaankin tarttua...   Todettakoon, että koska päivä on jo puolessa ja sain vasta aamupalan syötyä ei ehkä ole realistista odottaa, että aktivoituisin ihan pian.

Hyvää itsenäisyyspäivää!
 

Kommentit

 1. Ihana valkea maa! Oikein touhukasta, mutta rentoa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat (lumikateutta täällä harmaassa Helsingissä). Oletko sä tuo tuossa lipun takana? Miten kaunis ja NUORI sä oot! Jestas.

  VastaaPoista
 3. vaahteramäen emäntä, päivä on ollut vähän suunniteltua epätouhukkaampi, mutta lumesta olen nauttinut täältä ikkunoiden takaa :)

  Laura, no kyllä nyt pitää Helsinkiinkin lunta saada, laitetaan tilaukseen. Ja minähän siellä, kukkuu! 37 vuotta nuori, ihan hämilläni enkä osaa ottaa vastaan kohteliaisuuksia. Mutta kiitos. <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun on lunta, näyttää tosi kauniilta, tulispa pian tänne pääkaupunkiseudulle myös. Tänään kyllä käytiin luistelemassa, joten jotain talvista jo.

  VastaaPoista
 5. Onnellinen Oliivi, mäkin nautin näistä maisemista! Tähän aikaan vuodesta olisi aika ankean näköistä ilman lunta.

  VastaaPoista
 6. Oot luonnonkaunis, mutta kerro mulle heti, jos sulla on tuossa kuvassa jotain meikkiä ja jos on niin mitä? Olen kade, koska sun nenäs ei punota ulkona eikä sulloo silmäpusseja saati ryppyjä! En ala :)

  VastaaPoista
 7. Siis kuvassa ei ole meikkiä, mutta kamerassa on kyllä pehmennysasetukset kaakossa, jokin vaisto sanoi että se olis tarpeen :D Voin kertoa, että luonnossa silmäpussit oli aika karun näköiset!

  Ja mä tykkään siitä kun posket ja nenä punottaa ulkona, oot ihana varmasti punakuononakin <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit